0

indirim yalanları kesinlikle ama kesinlikle beni kandırmaz. çünkü ben bir malım veya bir ürünün fiyatını her yerde sorar öyle alırım o yüzden fiyatını bildiğim bir ürününde gerçekten indirimde olup olmadığını kesinlikle anlarım. eğer ki iki katına çıkarıp sonra indirimli halini veriyorlar gibi gösterip normal halini veriyorlarsa kesinlikle bu şekilde beni kandıramazlar. ama bazen gerçekten indirim yaptıkları doğru oluyor her üründe olmasa bile bazı üründe kesinlikle oluyor mesela ben kırtasiye ürünlerindeki indirimleri özellikle kaçırmamaya özen gösteriyorum .çünkü gerçekten kırtasiye ürünleri indirime girmiş oluyor normal hali çok pahalı çünkü.

0

indirimler stokları tüketmek için uydurulmuş satış hilesinden başka bir şey değildir. kapatıyoruz diyip insanları alışverişe çekiyorlar fakat hiç birinin kapandığı yok sadece bir isim değişikliği yapıyorlar. yılbaşı indirimi , kara cuma, hafta sonu indirimi , sezon sonu indirimi daha adını hatırlamadığım birçok indirim çeşitleri ama indirim sadece satamadıkları ellerinde kalan ürünler için geçerli, diğer ürünlerde fiyat aynı indirim filan yok. ayrıca bütün ürünlere 199,299,99 gibi hep bir etiket hileleri 200 olsa nasıl alınır 199 olunca ucuzmuş hissi oluşturuyorlar. ayrıca mağazalarda ürünler pahalıda ucuza doğru sıralanır. soyunma kabinlerine yaklaştıkça fiyatlar düşüyor çünkü ürünleri demeye giderken bi bakıyoruz aaaa bu daha çok ucuzmuş diyip hemen kapıyoruz. bi önceki aldığımız ürün pahalı olunca bize o ucuz geliyor. yani aslında indirim filan yok hepsi tamamen satış hilesi, ama bile bile bu tuzaklara yine düşüyoruz başka şansımız da yok.

0

yerine göre gerçekten indirim yapan yerler var ama az çoğu yalan gerçek fiyatın üstüne ekliyorlar sonra düşürüp indirim diye ayni fiyata satiyorlar pek inanmayın.