0

elbette takip ediyorum, nerde ne kaç para , hangi market hangi ürünü daha uyguna veriyor, indirim gerçekten indirim mi yoka önce bindirim sonra indirim mi hepsi bende :) takip etmeyi, uyguna bişeyler almayı çok seviyorum kendimi de iyi hissediyorum ayrıca , özellikle bebek olunca maddi olarakta herşey o kadar zorlaşıyor ki , mecbur kalıyourz aslında internetten araştır. markette bak indiirm tarihlerini kontrol et ben çeyiz alışveriş verişimi de böyle yapmıştım mağaza çalışanları kadar biliyordum hangi ürün ne kadar, bu saye de bornoz takımımı 60 tl almıştım, çamaşır kurutmalığını sadece 10 tl ye , kazanlı ütü ve masasını 500 tlye almıştım, piyasa fiyatlarının çok çok altındaydı ama ben takip edip gidipen uygun haliyle alıyordum

0

hayat karmaşası içinde bide buna vakit ayırmak çok zor. yapılan indirimlerde ahım şahım birşey olsa buna değer ama fazla faydası olmuyor maddiyata

0

elektronik malzemelerin indirimini özellikle takip ederim

0

evet takip ediyorum. etmemek elde mi? artık her şey çok pahalı! hatta öyle bir hal aldıkki ürün elimde olduğu halde ucuza görünce alıp yedek yapıyoruz paramız az olsa da o indirimi uygunluğu kaçırmamak için. eskiden ürün bitmeye yakın alınırdı. bu yüzden indirim i takip ediyorum hatta kesin indirim olacağı günlerin gelmesini bekliyorum. acaba ben mi çok fakirim?

0

marketlerin indirim günlerini takip ederiz.çünkü her market mutlaka bazı ürünlerde indirim yapıyor.birinde ucuz olan ürün diğer markette pahalı ola biliyor. yalnız indirimli ürünlerde son kullanma tarihlerine iyice bakmak lazım.çünkü son kullanma tarihi yaklaşmış ürünlerde de indirim yapabiliyor marketler.

0

evet takip ederim ve uygunsa alırım bazen uyguna denk geliyor

0

evet marketlerin indirim günlerinde çok sık bir şekilde takip ediyorum. çünkü gerçekten bazı şeyleri çok uygun fiyata alabiliyorum öyle olunca. mesela çay termosu istiyordum. normalde 30- 40 tl ama indirimden 20 tl'ye aldım. bunun dışında power bank istiyordum normalde power banklar çok pahalı . ben 10000 amperi 20 tl'ye aldım o da indirime girmiş haliyle. o yüzden bence kesinlikle takip etmelisiniz özellikle okul açılma zamanlarında kırtasiye ürünleri oldukça uygun fiyata geliyor.