0

vücuttaki iltihapları atıyor zayıflatıyor ve birçok derde deva

1

bol c vitamini kaynağı olan sebzelerden biri olan maydanoz'un suyunun yağ yakıcı etkisinin yanında karaciğeri de temizlediği de biliniyor.bu etkisinin yanında idrar yollarındaki iltihapları temizlemede ve vücuttadaki ödemin atımına da faydası bulunmakta.

2

faydalari:
kuvvetli bir idrar söktürücüdür, ödemi önler. böbrek temizliğini sağlar. bol miktarda k vitamini içerir. yine kuvvetli bir antioksidandır. kanser ve göz hastalıklarından korur. kanserin iyileşmesine katkı sağlar. safra kesesi ve böbrek taşlarının oluşmasını önler, varsa atılmasına yardımcı olur. idrar yolu enfeksiyonlarına faydalıdır. kilo vermeye yardımcı olur. c vitamini bakımından zengin olduğu için cilde parlaklık verir, yara izlerini ve lekeleri iyileştirir. yağ dengeleyici özelliği nedeniyle aknelerden kurtulmaya da yararlıdır. diyabeti kontrol eder, sindirim sistemini çalıştırır. osteoporozun önlenmesine ve kemik sağlığına yararlıdır. bağışıklığı arttırır, beyin sağlığını geliştirir. şizofreni, alzhaimer, parkinson ve depresyon gibi hastalıkları tedavi ettiği de düşünülmektedir. öğrenmeyi ve hafızayı güçlendirir. anemiyi tedavi eder, kötü nefes kokusunu önler, kalp sağlığına iyi gelir. hormonları dengeler.

1

düzenli kullanılırsa vücuttaki yağları yakarak zayıflatır.
cilti daha parlak ve genç görünümünü sağlar.
demir eksiliği olan biri için birebirdir.
grip ve nezleye iyi gelir.

1

maydonoz suyunun bilinen bir çok faydası var ciltteki sivilceleri önlemede büyük faydası vardır aynı zamanda vücuttaki ödemi atar ve böbrek taşı düşürmede ve böbrek iltihabı kurutmada yardımcı olur

1

maydonoz suyunun bilinen hiç bir yan etkisi yoktur. zayıflamaya yardımcı olur. detoks etkisi yaratır.

1

antioksidan özelliği olduğu için yeşil çay ile aynı yararları sağlar, vücudumuzda bulunan ödemi atar, idrar yollarında ki iltihabı temizler.