0

maydanoz zayıflamaya yardımcı olur özellikle de maydanoz suyu antioksidan bir maddedir ve mikroplara karşı mücadele etmemizde bize yardımcı olur.

0

maydanoz sağlığımız için önemli bir bitkidir,maydanoz idrar söktürücü bir özelliği vardır.kansızlığa iyi gelir,vücutta oluşan ödemlerin atılmasına yardımcı olur.diş etine de faydalıdır.kan basıncını düzenler. a vitamini bol olan bir bitkidir.bağışıklık sistemimize güçlendirir.maydanoz cildimiz içinde faydalı bir bitkidir kaynatıp suyunu cildimize sürebiliriz. ayrıca suyunu içebiliriz.

0

maydonuzun faydaları kemik sağlığına yardimci olur.böbrek sağlığını destekler bağışıklık sistemini güçlendirir

0

maydanoz mucize bir bitkidir vücudumuzda detoks yapmak için oldukça önemli bir bitkidir. idrar söktürücü bir etkiye sahiptir maydanoz bu yönden çok önemli bir bitkidir. soframızdan asla eksik etmemeliyiz. maydanoz çayını özellikle tüketmeliyiz. maydanoz çayı ile hem kilo verirsiniz hem de detoks sağlar size. gerçekten çok mucizevi bir bitki olan maydanoz suyu antioksidan özellik gösterir. maydanoz özellikle salataları katılır ve yenirse sağlık açısından gerçekten çok güzel bir bitkidir. vücudumuzda bir a vitamini deposudur. sindirim sistemimize oldukça faydalıdır. bronşit astım gibi hastalıklarda nefes açıcı bir etkiye sahiptir. özellikle de kansere yakalanma riskini azaltır. artık kanser çok yaygınlaştı o yüzden bu tür bitkileri oldukça sık tüketmeliyiz. bağışıklık sistemini güçlendirir. bazen bu bağışıklık sistemimiz zayıfladığı için hasta oluruz. o yüzden maydanozu kaynatıp hem de öyle yenilerek bu hastalıklardan korunabiliriz. cilt oldukça faydalıdır.cildinizde akne sivilce gibi sorunlarınız varsa bazı yağlarla karıştırarak bunu yüzünüze sürerseniz gerçekten çok faydasını görürsünüz. yani maydonoz her yönden vücudumuza, cildimize çok faydalıdır. bol bol tüketmeliyiz. sofralarımızdan salatalarımızdan eksik etmemeliyiz.

0

1. kanser rahatsızlığina karşı koruma sağlar .
2. bağışıklık sistemini güçlendirir.
3. kemikler için oldukça faydalı bir bitkidir .
4. cilde iyi gelir .
5. şeker hastalığı için faydalıdır.
6. dis ve diş eti hastalıklarını önlüyor .
7. safra kesesine iyi gelir .
8. böbrek taşına karşı fayda sağlar .
9. kansızlığa iyi gelir.
10. mide bulantısını giderir .
11. idrar söktürür.
12. vücuttan ödemi atar.
13. tırnak iltihaplarına iyi gelir .
14. kan basıncını düzenler.

0

maydanoz gerçekten çok faydalı bir bitkidir. özellikleri kürleri ve çiğ olarak tüketilmesi birçok hastalığa iyi gelir. karaciğer yağlanmasına iyi gelir, bağışıklığı güçlendirir, kan yapar, kanseri önler, adet sancısını keser, ağız kokusunu önler, cildi güzelleştirir, kemikleri güçlendirir, kalp sağlığına iyi gelir.