0

fal tabikide saçmalık gerçeği yansıtmayan eğlence amaçlı birşey

0

fal insanların geleceği görmek istemesi ile ortaya çıkmış bir durumdur .insanlar geleceği görmek isteyerek ona göre hareket etmek istemişlerdir o yüzden de fala bakmak ortaya çıkmıştır .fala baktırmak isteyenler belirli bir ücret karşılığında bazı kişilerden gelecek hakkında yorum yapmaları isteniyor .bence fal baktırmak çok saçma bir şeydir çünkü geleceği yalnızca allah bilir .o yüzden boş yere para verip de fal baktıran insanlardan olmayın derim. fal bakmak cok pahalı bir işlemdir .ben bir keresinde merak edip ücretlerini sorduğumda 400 -500 tl falan demişlerdi o yüzden hiç uğraşmadım.

1

fal ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum bakmıyorum baktırmıyorum ve inanmıyorum

1

fala inanma falsizda kalma demişler. bazen dedikleri çıkıyor bazende çıkmıyor kısmet.

1

dinimize göre fal falcılık ve geleceği bilmek görmek kesinlikle yoktur fakat geçmişi bilmek mümkündür falcıların elektromanyetik varlıklarla yani cinlerle temas kuranları var her insanın cinleri vardır bazen sizinle konuşmak ister kafanızın içinde durduk yere bir ses duyarsınız bu iletişim halinde olan falcılar geçmişe dair herşeyi bilirler ama geleceği asla bilemezler gizli ilimler olarak adlandırılan cefr yahut cifr ilmi vardır geleceği görmek için kullanılır bu ilimlerde sağda solda gezen yok efendim burç yok efendim falcı vb gibi şarlatan tarzı insanlarda olmaz kuran-ı kerim de allah sevdiği kullarına katından rahmet ilim bağışlar diye yazar bunada ilmi ledün denir

1

''fala inanma, falsız kalma.'' derler. fal sadece eğlence amaçlı bakılıyor bence. körü kör
ne fala inanıp da hayatlarına ona göre yön veriyorlarsa tabi ki bu çok saçma sonuçta insanın kaderi, yaşantısı veya geleceği hiçbir zaman yaşanmadan bilinemez. hiçbir kahve fincanında ve elimizde görülenler geleceğimiz değildir. insanların fala meraklı olmasının sebebi sürekli geleceği merak etmesidir. geleceği merak ettiği içinde sürekli bir geleceği merak etme acaba ne olacak diye düşünmedir. zaten bekar olanlar acaba kısmetim var mı? evli olanlar aman param olacak mı?, yok işte düşmanın var gibi sözler sarf ediliyor. fal aslında ilginç değil zaten herkese söylenen aynı sözler geleceği tahmin etme gibi bir durum söz konusu değildir. fal ve fal baktırmak ayrıca günah çünkü geleceği hiçbir zaman bilemeyiz. insanlar her gün farklı şeyler yaşıyor geleceği bir fincanda aramak saçma gerçekten de. fal çeşitlerine bakınca en yaygın olanı kahve falı, yıldız falı, el falı gibi. hatta birçok kafede fal bakan insanlar vardır. internette fal uygulamaları bile var. falların bu kadar revaçta olması tamamen insanların geleceğe dair meraklarını gidermek istemeleridir.

1

fal hakkında bildiğim fala inanma falsizda kalma demişler yap bir türk kahvesi saçmala

1

fal hakkında düşüncelerim bence çok saçma birşeydir.