0

evet gördüğüm rüyanın etkisinde çok kalmışımdır. bir süre kendime gelemediğim olmuştur. özellikle kabus gördüğüm de korkulu rüyalar gördüğüm de korkarım ve etkisinden kurtulmam zaman alır. gün içerisinde devamlı hatırlarım ve irkilme oluşur ister istemez. biri odaya girdiğinde korkarım sık sık bu tür duyguları korkulu rüya gördüğümde yaşıyorum. rüyaların etkisinde kaldığım oluyor.

0

evet gördüğüm rüyanın bazen etkisinden günlerce çıkamam hatta bi rüyamı anlatayım size yaşadığım ilçede tanıdığın bir abla var bu ablanın babası varmış ve çok hastaymış öldü ölecek kadar hasta ben rüyamda bu amcayı gordum o amcanın evindeymişiz ve ölemiyor azrail gelecek kelime-i şahadet getirdim diyolar ben yanındaki abla ve amcanın kızı üçumuzde getiriyoruz kelime-i şahadeti ama ne yaptiysak getiremedi amca ve yatakdan kalkti kanepeye oturdu azrail kelime-i şahadeti getirmiyor diye canini alamadi ve azraiki ruh gibi gördük ve cok korkmuştuk günlerce etkisinden çıkamadım ve gittim o ablanın kızına dedim senin deden varmi diye kiz dedesinin olduğunu ve gerçektende çok hasta olduğunu söyledi bende rüyamı anlattım çok etkisinde kaldim

1

valla kardeşim her gördüğüm rüya aynı şekilde çıktığı için hemen hemen her gördüğüm rüyanın etkisinde kalıyorum. mesala bir ara ta ortaokulda evine gittiğim arkadaşımın annesini gördüm rüyamda. ne alaka dedim kendi kendime. çünkü aradan yıllar geçmiş ,arkadaşımla iletişim halinde değiliz, kopmuşuz yani. neyse ben bu gördüğüm rüyayı unuttum. bir gün annemle giderken, tesadüfen onların binasının önünden geçtik. annem dedi, babam muhtar adayı olduğu için kartlarından bu binaya da dağıtalım dedi.bina ya girdik ,arkadasimin evine gittik ve annesiyle, rüyam da gördüğüm şekilde, yani ortam ,giydiği kıyafetler,hatta konuşmalarımız bile bire bir aynıydı.

0

evet kalırım bir kere bir rüya görmüştüm sonra o rüyam gerçek oldu ve bazı zamanlar uyumak bile istemediğim zamanlar oldu

0

evet kalirim bir seferinde bu yuzden esimle kavgavetmistim bazen ruyalar insanlsra yapmasi gereken seyleri gosterir ruyada gordugum birseyin herzaman etkisinde kalmisimdir nezamanki ruyavgercek olur ozaman her gordugum ruyanin etkisinde kalirim nezaman uyumadan once birseyler dusunsem hep bilinc altimda kalir ve ogun uyku uyudugumda kesin o rutayi gorurum ve ertesi gun tekrardan etkisinde kalirim

0

evet çok etkileyici rüya gördüğüm zaman akşama kadar etkisinden çıkamıyorum. ama bazende gerçek hayatta hiç aklıma bile gelmiyor.

0

gördüğüm bazı rüyaların etkisinde kalırım. etkisinde kaldığım rüyalar, birkaç tanedir. özellikle sabah namazını kıldıktan sonra uyuduğum zaman rüyalarımda gördüklerimin etkisinde kalabiliyorum. bir rüyada kan görürsem o rüyanın yalan olduğunu bilirim ve kesinlikle etkisinde kalmam.

0

gördüğüm rüyanın nasıl bir rüya olduğuna bağlı olmakla birlikte elbette ki herkes gibi bende rüyanın etkisinde kalabilirim hele ki çok kötü bir rüya gördüysen etkisinden birkaç gün boyunca kurtulamam rabb'im hepimize güzel güzel rüyalar gördursun :)))