0

her rüyanın anlamına bakmam tabi ki. eğer etkisinde kaldıysam ve o rüyayı merak ediyorsam anlamına bakarım. merak ederim yani. acaba ne anlatmak istiyor gibisinden. çünkü ben de bazı rüyaların etkisinde kalıyorum. özellikle bir ara rüyamda sürekli yılan ve köpek görüyordum sonra bunun benim çevremde bir düşmanımın olduğunu, bu düşmanın bana zarar verebileceğini öğrenmiştim. her rüyanın anlamına bakmam o rüya aklımda kaldıysa gerçekten etkilendiysem anlamına bakarım.

0

evet gördüğüm bazı rüyaları merak ederim ve hikmeti ne ki diye sorarım kendi kendime ve rüya tabirine baktığım olur ancak onahani rüya tabirine de çok bağlı kalmam. öyle bir okudum kendi kendime sonra geçiştirirm durumu ne inanırım ne inanmam. iyi düşün iyi olsun dersler. birde rüyaların tersi çıkar derler bilirsiniz. merak edip baksam da rüya tabiri üzerimde çok da büyük etki yaratmaz yani.

0

hayir gordugum ruyanin anlamina bakmam.ruyalar bilinc alti ile gerceklesir,yani ne dusunuyorsaniz veya ne yasadiysaniz ona orantili bir ruya gorursunuz.bunu farkli bir sekilde yorumlamanin anlami yoktur.

0

hayır bakmıyorum... ben direk olay görüyorum rüyalarımda... ve gördüğüm o rüyalarda aynı şekilde günlük hayatımda tam aynısı olmasa bile yakın bir şekilde yaşanıyor.

0

hep merak eder bakarım ama fazla etkilendiğim söylenemez çünkü yön bildiğimi okurum. bir keresinde rüyamda otobüse yetisemedigimi görmüştüm gerçektende yetisememistim ondan sonra rüyalara daha bir inanır olmuştum.

0

genelde gördüğüm rüyanın hiçbir şekilde anlamına bakmam. çünkü çok gereksiz bulduğum için rüya tabirlerini hiçbir zaman açıp da ne anlama geldiklerini araştırmadım. çünkü rüyamızda gördüğümüz bazı kötü olay internet üzerine yazıp araştırmak bana göre değil. çünkü insan ister istemez kötü bir olay çıkacak sa onu kafasına takıyor ve tekrardan gece rüyasında değişik şeyler görmeye başlıyor. gün içerisinde kafasına çok tatlı için bilinçaltını yerleşiyor ve tamamen kendini oraya odaklıyor diyebiliriz. bu yüzden rüya tabirleri hiçbir zaman doğru çıktığını ya da yanlış çıktığını söylemek gibi bir niyetim yoktur. fakat beni biralara hiçbir zaman inanmadığını söyleyebilirim. benim için sadece rüyamda gördüğüm bazı olayların gerçek hayatta olmayacağına inanıyorum. bu yüzden bazı kişilerin de bu rüya tabirlerine bakmamaları gerektiğini düşünüyorum. iyi bir şey olmasını beklerken kötü bir şey olduğu zaman rüyamda ben böyle görmüştüm gibi kelimeler kullanabiliyorlar. bunu yapmaları bence çok yanlış olduğunu düşünüyorum. bunlar sadece altı üstü bir rüya olduğu için hiçbir şekilde bir rüya tabirleride doğru çıkacak diye bir şey yoktur.