0

kolay kolay yüz vermeyen ama iyimser güler yüzlü bir kaynana

0

ismin hakkını verir gelinin ağzından burnundan getirirdim :))))

0

gaynana olsam pek karismazdim neden kiskaniyimki iyi davraninca oda iyi davranir nedensiz bir sebepten kimse kötü olmaz biraz dilimizi tutmamiz lazım karismamak lazım bir adım gidersen gelinde iki adim gelir çünkü nede olsa o ailenin içinde yaşayacak susmak iyidir.

1

sert acımasız bi okadarda narin :d her dakika hizmet ettirirdim

1

kaynana olsam ki çok olmak isterim. cahil toplum için örnek olmak isterdim açıkçası şöyle tarih kitaplarının bile bahsedebileceği şeker gibi biri olurdum çünkü ben de kadınım ve hayatımdaki adamın annesi bana güzel ve sevecen olursa çok mutlu olurdum insan sevilirse daha çok sever sevgi eksikliği yaşayan insanlar hep katı olurlar duvarları olur incitirler incilmemek için o yüzden kaynanadan çok bir anne olmak istiyorum beni öyle sevsinler isterim ben öyle seviyorum çünkü.

1

kaynana olsam çocuğumu çok kıskanırım

1

sevecen mutlu ton ton birisi olurdum herhalde sonuçta benim oğlum veya kızım hiç farketmez karşısındaki kişiyi sevdiği için alıyor hiç bir şekilde karşı çıkmam ki bu onların kendi tercihi gelinimide asla yargılamam

1

ben anne, gibi arkadaş gibi olmak isterim ama başarabilir miyim onu yaşayarak göreceğiz.
hayaller ve hayatlar farklı olabiliyor çünkü. :) kız anneleri için iyi kayınvalide olmak daha kolay. zaten damatlarla kolayca anlaşabiliyorlar.

benim gibi erkek çocuk anneleri ne yapsın? iki kadının da aşık olduğu bir erkeği paylaşmaları kolay değil sonuçta. :)

1

kaynana olma gibi bir durumum olamaz. çünkü erkeğim. hadi empati kurup karşı cinste olduğumu düşüneyim. gelin veya damadı kendi öz çocuklarımdan ayırmazdım.

0

hahaha aynen haşin kaynana çok var :)))

1

çok iyi bir kaynana olacağımdan eminim. herkesle hemen anlaşabilirim çünkü

0

kaynana gibi bir kaynana olurum. isme baksana kaynana. ne kadar da sert ve haşin