0

domatesin mevsimi kisin degil ki yazin. yani domatesin bu zamanlarda 13 lira 15 lira olmasi bence normal. zaten sera ürünü... az ciktigi icin birqz yuksek meblaga satiliyor serada. ee bunun nakliyesi, geldigi marketin iste vergisini, calistirdigi iscinjn sigortasini maasini cikarabilmesi icj fiyat daha da artiyor. ister istemez domates bu kadar yuksek bir fiyata satiliyor. zaten hamile degilsen birsey değilsen mumkun oldugunca yememek gerekiyor.

0

domates doları da geçti eti de geçti altına da geçti gerçekten artık düğünlerde para veya altın yerine domatesi verelim diye düşünüyorum ben çünkü bizden alacaklar o parayı bu malzemeleri alacaklar insanlar salatada yemeklerinde her şeyde domates kullanıyorlar bu domates ayrıca paran olunca salçada bile etkiliyor dört buçuk liraya olan bir salça şu an ise marketlerde 8 tl ile satılıyor.

0

zaten mevsimi yazin domatesin.... kisin domatesin ysndigi nerede gorulmus. yense bile o domates gök kaliyor... ici hep beyaz kaliyor. :) :) hersey mevsiminde. :)

0

bu bence şaka olmalı çünkü 13 tl'ye domates olmaz eğer domates 13 tl olursa insanlar ne yiyecek artık düşünemiyorum.ama gerçekten olabilir ülkenin durumu hiç iyiye gitmiyor bu gidişle aç kalacağız.

0

çok pahalı bulmakla beraber normal karşılıyorum zam oranları ve aracı olarak alınan komisyon oranları çıkış fiyatı 30 40 kuruş olan kilosu 10 tl civarına çıkışı çok normal.

0

kış mevsiminde domates tüketmem bu yüzden fiyatı beni pek bağlamaz. kış mevsiminde kış sebzeleri yaz mevsiminde yaz sebzelerini tüketmeyi daha uygun bulurum.