0

21 ocak pazartesi akşamı ligin 18.haftasının kapanış maçında bursaspor ile fenerbahçe arasında oynanacak maçta beraberlik daha ağır basan bir tahmin olarak gözüküyor, fenerbahçe bu sezon galibiyet adına sonuç almakta çok zorlanıyor ve üstüne bu maç bir deplasman maçı, ateşli bursaspor taraftarı önünde fenerbahçe'nin işi gerçekten çok zor.

0

fenerbahçe spor toto süper ligde 17.sırada bulunuyor. bursa sporda ise spor toto süper ligde 11. sırada bulunuyor. fenerbahçe tarihindeki en kötü sezonunu geçiriyor.cocu ve yardımcısı fener bahçeye pek birsey katamadı taraftar ersun yanal gelsin dedi ali koç ve yönetimi daha fazla dayanamadı tataftarın ersun yanal isteğine. ama ersun yanal fenerbahçeyle bir kamp dönemi geçirsi ziraat türkiye kupasında ilk maçında 1-0 yenildi fenerbahçe ümraniyespora. yani ersun yanalında fenerbahçeye pek bi katkısı olmadı gibi. bursa spor ise samet aybaba ile lige başladılar. klübün ekonomik durumu gereği çoğu oyuncuları gönderdiler ve yerlerine ucuz oyuncular aldılar. bide bataja gidince yerini dolduramadılar. samet aybaba altyapıdaki oyuncuları a takıma aldılar. samet aybaba yavaş yavaş düzenini sistemini takıma ve altyapıdan çıkan oyunculara ezberletti gibi ikinci yarı daha iyi bir bursa spor izliyecez. bu durumlara göre bursaspor kendi evinde böyle bir fenerbahçeyi affetmez yener.

0

fenerbahçem son zamanlarda çok kötü gidiyor. hafta arası yaptığımız ümraniyespor maçını da kaybettik. umarım bu maçı alarak bir çıkış noktası bulabiliriz. ve galibiyet serileri ile tekrardan yükselişe geçmeyi umuyoruz. inşallah herşey istedigimiz gibi olur. fakat slimani ile bunlar çok zor gibi gözüküyor. özellikle forvet ve orta sahaya yeni transferler şart. adamların orta saha oyuncusu (onyekuru) bir maçta hattrick yapıyor bizim forvetimiz 17 maç 1 gol ile oynuyor. buna acil bi çözüm bulunmalı bu böyle gitmez. yoksa bu gidişle 1. lige düşmemiz yakın gözüküyor. başından beri söylüyoruz bu slimaniden bi halt olmaz. sağlam forvet lazım artık bize. nerde o eski alexler semihler appiahlar. gerçi ersun hocamız sowu bile adam etmiş inşallah slimaniyi de eder.

0

bursaspor küme hattındaki rakibine acımayacaktır