0

evet zorlasir... bu nasilsa dogum yapacak, izin kullanacqk diye isverenler pek ise almak istemiyor hamile kadinlari

0

hamile bayanlar genellikle iş veren tarafından sonradan zaten izin alacak ya da her işi yapamayacak bir mazereti var diye düşünerek iş vermemektedir. genel olarak da hamile bayan çok zorlayıcı olmayan ve dinlenmesinin kolay olduğu işlerde çalışmalıdır. özellikle düşük tehtidi olan gebeler bu nedenle işten çıkmak durumunda kalırlar.

0

bence hamile bir kadinin zaten clismasi bastan cok sacma cunku hamile bir kadin calisamaz zaten evinde yemegi zor pisiriyor.egerki calismak istese zaten is bulamaz sahsen ben olsam halime bir bayana is vermem cunku hicbir is yapamaz.

0

normal insanların iş bulmada zorlandığı günümüzde hamile bayanların iş bulması biraz zor olabilir. tabi sadece iş kıtlığı engel değil. mevcut durumundan dolayı uygun iş bulunması ayrı bir zorluğu vardır.

0

tabiki zor olur nedeni ise işe alacak şirket doğum izni kullanacagindan pek sıcak bakmaz.

0

hamile bir bayanı kişi yada firmalar işe almak istemezler çünkü ağır iş yaptıramazlar sürekli iş vermek zordur. hamile bir bayan sürekli doktor kontrolüne gideceği için izin vermek istemezler ama mecbur kalırlar. doğum sonrasında sizin yeriniz açıkta kalır. bunun için daha kalıcı bir eleman iş veren için en mantıklı seçimdir. ek olarak hamile bir bayan benim açımdan çalışması doğru değildir. sağlıklı bir şekilde çocuğunu dünyaya getirsin ve en az 2 yaşına kadar yanında dursun. bence olması gereken bu. maddi açıdan problemleri olan kişiler mecbur kalıyorlar ama olabildiğince iş konusundan biraz uzak dursunlar.

0

zor tabiki bu devirde erke k ler bile iş bulamıyo tabikide ayrımcılık yapmıyorum ama hamileyseniz ağır şeyleri kaldırmak vesayre çok zor olur zaten iş de yok yani

0

zor tabiki her ay düzenli doktor kontrolu var sürekli izin alması gerek iş verimliliği iyi olmaz

0

kesinlikle zor işverenler bu konuda oldukça acımasız zaten hamileyken çalışmak oldukça zor

0

hamile bir bayanın iş bulması zor tabi ki de, işveren olarak işe alınsa da doğumuyla o bayanın da sağlıklı ne kadar çalışacağını kestiremiyor, hamile bir bayanı işe almak biraz kumara benzeyen risk gibi bir durum işverenin gözünde ve ben %95 hiç bir işyerinde hamile bir bayanın çalışacağını sanmıyorum çünkü gerek hedefleri doğrultusunda iş politikasıyla zorluk yaşamayı istemeyeceğinden işverenin de alacağı sorumluluklar göz ardı edilmeyeceğinden dolayı hamile bir bayanla çalışmak imkanı çok düşük gözüküyor.zaten yeni yıla girmemizle birlikte işsizlikte artan yoğunluk yüzünden işçi alımı da yapmıyor iş yerleri, bunun da önüne geçilmiyor ve bir iş yerinde işçi alımı olduğunu farz edelim o kadar iş arayanların arasından bahane edilerek kusur görülür hamile olunmas.

0

genellikle , 8 haftalık izin süreci, süt izinleri nedeniyle işverenler pek olumlu bakmıyor

0

aslında şu dönemde bayanın iş bulması kolay ama hamile bi bayanın iş bulması hamililiği nedeniyle bence zordur o andaki iş temposuna dayanamaz diye yada bulundugu iş ortamında rahat edemez yönünnden