1

şu çılgın türkler
idamlık genç
hristiyan gülü
imamın manken kızı
çin işkencesi
gençliğin imanını sorularla çaldılar
kadınları kadınlar da eziyor
hikmet anıl öztekin
fesleğen
eyvallah
eyvallah 2
elif gibi sevmek
elif gibi sevmek 2

1

benim tekrar tekrar okuyupta asla sıkılmayacağım kitap şeker portakalı kitabı. çok kısa bir süre önce bitirmiş olmama rağmen tekrar okumak istiyorum.
bu kitap küçük bir çocuğun - zeze'nin- hayatının bir bölümünü anlatıyor. küçük yaşına rağmen ailesinin maddi olarak yetersizliği yüzünden çektiği sefaletleri, erken başladığı okul hayatını, yeni tanıştığı portekizli portuga'yla olan güzel dostluklarını, yeni taşındıkları evinde tanıştığı portakal ağacı minguinho'yla olan maceralarını, kardeşleriyle olan kavgalarını, mahalledeki insanlara yaptığı kötü şakalardan dolayı ailesinin ona zarar vermesini ele alıyor.

1

benim bir daha olsa bir daha okuyacağım kitap bütün harry potter serisidir neden diye sorcaksanız harry potter serisi bana göre çok akıcı ve heyecanlı geldi.benim harry potter serisinde tek okurken sıkıldığım kitap nedense harry potter ve ateş kadehi idi.neden bilmiyorum ama bence harry potter ve ateş kadehi bana birazcık sıkıcı ve üzücü gelmişti.üzücü gelmesinin asıl nedeni harry potter ve ateş kadehi'nde cedric diggory'nin voldemort tarafından avada kedavra büyüsü ile ölmesiydi.ama bilim kurgu sevenler için harry potter tam bir cennet gibi gelecektir.çünkü harry potter hayali ve gerçek olamayacak olayların bulunduğu bir film ve kitap serisidir.

1

beyaz diş kitabını 30 kere okudum hala olsa gene okurum ama kitap kayboldu birde güzel kaybettik kitabını okudukca okuyasım geliyor

1

fareler ve insanlar kitabını okuduğumda çok etkilenmiştim sanırım onu tekrar okurum. gazoz ağacı da beni etkileyen kitaplardan biriydi.

1

kardeşimin hikayesi , eroinle dans , alamut kalesi