0

şeker portakalı kitabını okuduğumda kendi hayatımdan izler bulmuştum. beni anlatıyor dediğim bir çok yeri vardı.

0

beni anlatan kitap sevgili mehmed uzun'un yitik bir aşkın gölgesinde adlı kitabıdır.ziyan olmuş bir hayat ve kırık bir aşkı anlatır.

0

her kitapta olmasa da çoğu kitapta kendime benzettiğim karakterler oluyor. kendimmiş gibi okuyorum, filmleri de böyle izlediğim için duyguya kapıldığım için okurken de izlerken de ağlama olasılığım yüksek oluyor.

0

evet okuduğumda kesinlikle bu kitap beni anlatıyor dediğim bir kitap var babamı beklerken adlı kitapta kesinlikle kendimi görüyorum beni tam anlamıyla yansıtan ve beni anlatan tek kitap.

1

okurken bu beni anlatıyor dediğim kitap pek olmuyor. ama şöyle bir şey var. okuduğumuz kitabın başrolü ile kendimizi ozdeslestiriyoruz genellikle. sanki biz oymusuz gibi. bu herkeste olan bir şeydir diye düşünüyorum.

2

okurken beni anlatan kitap var. o kitap sabahattin ali'nin doğruluğun kılıcı kitabıdır. size de tavsiye ederim. mutlaka alıp okuyunuz. sürekleyici bir kitaptır.

0

hiç demedim ama demek istediğim kitaplar olamsını isterdim abdullah çatlı gibi muhsin yazıcooğlu gibi onların hayatlarını anlatan kitabı okurken aynı beni anlatıyor aynı ben demek istediğim kişilerdir

2

tutunamayanlar kitabını bilmeyeniz yoktur herhalde, işte o kitabı sanki yazar beni izleyerek yazmış diyebilirim.