0

mustafa kemal atatürk ileri görüşlü ve akıllı bir liderdir devrimci bir insandır cok ileri görüşlü bir insandır vatanı kurtarmak icin düşmanla mücadele etmiştir.

1

atatürk çok zeki ileri görüşlü devrimci bir insandır. türkiye cumhuriyetini kurarken bir çok cephede savaşlar kazanmış bir komutandır.çok büyük bir lider ve aydındır.tüm dünyanın kabül ettiği ve örnek aldığı ,saygı duyduğu bir siyaset adamıdır.düşmanına bile saygı duydurtan birisidir.dünyada gelmiş geçmiş en büyük üç liderden biridir.hatta birincisidir.keşke bir on yıl daha sağlıklı bir şekilde yaşasaydı.

1

atatürk'ün zeki ve çok akıllı bir adam olduğunu düşünüyorum . aynı zamanda güçlü disiplinli çevik bir adam. çok iyi bilgili bir asker okumuş kendini hep geliştirmiş eğitime önem veren vatanını çok seven bir lider . ülkesini düşünen vatanını kurtarmak için düşmanla mücadele etmiş ve egtimsizliğin nelere yol açtığını görmüş birisi . yapmış olduğu devrimler inkılaplar ile de ülkesini kalkındırmak için çeşitli mücadeleler vermiş gerektiğinde arkdaslarıyla fikir ayrılığına düşmüş birisi .

2

ulu önder mustafa kemal atatürk ile ilgili düşüncelerim,
ileri görüşlü bir devlet adamı,
ilim adamı,
fikir adamı,
üstün yetenekli komutan
başarılı bir lider
aydın bir lider.

0

çok ileri görüslü bir insan keşke şu zamanda yaşa ve onu görebilsek