0

insanların çoğu genellikle stres altındadır günlük hayatımızda bir çok şeyi kafamızda takarız sınav zamanları özel hayatımızda yaşadığımız bir çok problem veya işyerinde yaşadığınız sorunlar vb. bir çok şey strese sebep olabilir . stres zamanla depresyon gibi rahatsızlıklara veya mide rahatsızlıklarına yol açabilir . çünkü devamlı stres altindaydanız bu artık kaçınılmazdır.

1

stres başta deri dökülmesi saç dökülmesi ,mide ve kalp rahatsızlıklarına neden olur.stres ,can sıkıntısı moral bozukluğu daha bir çok hastalığa yol açar.aslında bir çok hastalığın sebebidir stres.onun için stres ve moral bozukluğundan insanların uzak durması gerekiyor.

1

strest bence her türlü hastalıga yol açar herşeyin başı strest moralin iyi olursa hayatın düzgün düzenli olursa etrafındaki herşey dört dörtlük olursa asla hiç bir şeyi strest yapmazsin ama düzgün olmazsa hayatındaki herşey moralin kötü olur ve strest yaparsın ve bu strest hastalıga bile yol açar özellikle kansere vb gibi hastalıklara yol açar hayatımızda herşey strest olduğu için böyle hastalıklar allah korusun olmamız çok yüksek.