2

vegan nedir?

10 cevap
0

vegan ile vejeteryanlık ayrı şeylerdir.vejeteryanlar sadece et tüketmezler.veganlar biraz daha katı olarak tüm süt ürünleri bal hayvansal kaynaklı hiç bir yiyeceği tüketmezler.

0

vegan olmayı seçen insanlar kesinlikle hayvaanlardan oluşan peynir,yumurta,süt,yogurt,tereyag ve bunlara benzer birçok ürünü tüketmeyen insanlara denir.bunları tüketmez yani aksine tüketen kişilere karşıdırlar.sirklerde eğlence için hayvanlara eziyet yapılıyor acı cektiriliyor vegan olan insan bunlara karşıdır ve asla gidip sirkte o eglenceye katılmaz.dünyada hayvanlar üzerinden yapılan deney,yiyecek,giyim vb şeyleri asla kullanmazlar ve bunlar karşısında dururlar.vegan olan insanlar hayatlarını hayvansal şeylerden uzak yaşarlar ve bitki sebze den beslenip hayatlarını devam ettirirler.

0

vegan demek hiçbir şekilde hayvansal ürün gıda tüketmeyen demektir

0

hiç bir hayvansal yiyecek, ürün tüketmeyendir.

0

veganlık hiçbir şekilde hayvansal gıda tüketmeme durumuna denir hiç sağlıklı değildir vücudun her türlü gıdaya ihtiyacı vardır

0

veganlık, hiçbir hayvansal ürünü tüketmemek demektir. vejetaryenler sadece et yemezlerken veganlar; yumurta, süt, hayvansal yağ, peynir gibi gıdaları da tüketmemeyi tercih ederler.

0

veganlık genelde kendi seçimleriyle hayvan kökenli gıdaları ve hayvansal ürünleri yemeyen bir beslenme alışkanlığıdır diyebiliriz.

1

beslenme ihtiyacını hayvansal gıdalardan sağlamama

0

hayvansal ürün tüketmeyenlere vegan denir

1

vejateryenden farklı olarak tüm et hayvansal gıdaları yemeyendir. yani et, yumurta, süt, peynir, yoğurt, balık dahi yemezler.