1

muğla ilimizin marmaris ilçesinde bir villa almak isterdim. tam denize nazır, arkası ormana ve yeşile bakan, önünde havuzu bulunan bir villa almak isterim.

0

istanbulda etrafında çok evin olmadığı geniş yemyeşil bahçenin olduğu taptaze sulu sulu meyvelerin, temiz hava az ama iyi komşular kocaman bir villam olsun isterdim etrafımda hizmetçiler dönsün isterdim ama hepsi hayal iştee:((

0

eğer bir ev almak isteseydim hayalimdeki ev tek katlı bir yemyeşil bir yerde etrafı meyve ağaçlarıyla dolu doğal bir yerde ve oturduğun şehirde diyarbakır'da öyle bir ev almak isterdim çünkü ben diyarbakır dışında hiçbir şey de yaşamak istemem bir kere diyarbakır'da yaşamayı seviyorum ve sadece oturdum semti sevmiyorum oturduğum evi sevmiyorum eğer elimde olsaydı hayalimdeki ev belirttiğim ev olurdu güzel bahçeli ve meyve ağaçları ile yeşil ilgili bir ev olmasını isterdim.

0

tabiki de kendi memleketim tokat'dan alırdım.sakin ve kendine has bir havası olan bir şehir.

0

istanbul'un hrrhangi bir ilcesi olabilirdi... daha uygun ilceler oldugu gibi dahs pahali olan evler, ilcelerde mevcut...yakin xamana kadsr bu durum devam edecek ama belli bir sure sonra recep tayyip erdogan'in demesi gibi ''istanbul zenginlerin yasadigi bir sehir olacak.'' gercrkten olacak... ysni ev alma gibi bir imkaniniz varsa simdiden uygun ilcelerden ev almaya bakin arkadaslar... istanbulda kiralar en dusuk yerlerde bile 800 lira civari... 1500-1700 tl isteyrn de var 2000 tl isteyen de var kirayi...

0

suan ben antalyada yasiyorum 've burda ev o yuzden bende memnunum burda denize yakin manzara da tam istedigim gibi sorun yok.

0

deniz manzaralı daha sessiz sakin bi yerden almayı isterdim.

0

istanbul'da yasadigim icin istanbul'dan alirdim evi... suan icin gelismemis ya da gelismekte olan bolgelerden alirsim o daireyi de. cunku piyasanin en alt tabandaki fiyatlsrdan oluşuyor. ve yeni yeni binalar. arastirip bakmıştım... birkac seneyr kalmaz o yerler fena degerlenecek. alabilecdk kadsr param olsa bir dakika durmaz alirim suan mesela... ama iste gel gor ki yasam sartlsri. asgsri ucret filan derken anca geçiniyorsun. buralarda da ek gelir saglamak icin takiliyoruz.

0

muğladan yada izmir'den almak isterdim muğlanin o temiz havasını solumak isterdim çok merak ediyorum oraları özellikle temizliğini merak ediyorum çok hoşuma gidiyor kuzenim mesela orda okuyor anlatıyor orasini bize benim merakım arttıkça artıyor ve daha çok gitme isteği artıyor bende.

1

valla şöyle bir ada sahillerinden ev almak isterdim ama bu da mümkün görünmüyor. kısmet hakkımda hayırlısı nereyse orası olsun.

0

bir yerden ev almak istemezdim prefabrik bi ev alip ormanin tam ortasinda sessiz sakin ve ailemle yaşamak isterdim arabalardan insanlardan herşeyden uzak !!

0

ben kendi yaşadığım şehirden alırdım çünkü insan en rahat kendi yerinde hisseder.bence herkes böyle yapmalı.