0

sarılırım neden sarılmıyim içinden gelmiş sarılmak istiyo ama tabi herkese güvende olmuyo bence nolucağı belli olurmu

0

yoldan geçen birine sarılmak hiç mantıklı gelmiyor.kimsenin içini bilemeyiz.devir kötü kolla g..ü demişler.gerçekten de kim ne çıkar bilmediğimiz bu zamanda biri size sarıldığında cüzdanı bile kaptırabilirsiniz.ve şu açıdan da bakalım herkes bu konuda önyargılı olur.üstü başı batık biri gelse sarılırım diyen çoğu kişi sarılmayı bırak yakınından geçmez.kısacası bu konuda çok şey etmendir fakat ben sarılmazdım.

0

yoldan geçen birisi bana dostça sarılmak istese sarılırım. çünkü sarılmanın insanlara güzel bir enerji verdiğini düşünüyorum. kötü bir günün ardından veya üzücü bir olaydan sonra birine sarılmak güzel hissettirir ve üstünüzdeki kötü enerjiyi attırır.

0

ben olsam doğruyu söyleyeceğim asla sarılmazdım. çünkü adamın/kadının ne için sarıldığını bilmiyorum. belki sarılırken cebimden cüzdanımı çalacak ya da telefonumu çalacak? bu yüzden dolayı kim olduğunu bilmediğim bir insan bana sarılırsa ben karşılık vermem ne oluyor falan derim. ama benim tanımadığım bir kişi beni akrabası veya bir yakını sanıp da sarılmış ise ona bir şey demem insanlık hali o çoğu kişinin başına gelmiştir. ben çocukken 11 yaşımdayken annem ile beraber yürüyorduk annem bir mağazaya girmişti ve ben farkında değildim gidip yanlışlıkla öndeki kadının elini tutmuştum anne diye kadın gülmüştü sonra ben senin annen değilim yavrum falan demişti :d. sonra annem mağazadan çıkıp beni aramıştı en güzel anılarımdan biridir o da işte :d.

0

yani yoldan geçen birine sarılmak tanımadığım etmediğim kişiyi yoldan geçerken neden sarılayım ki asla sarılmam sarılmak için bir neden yoktur çünkü sonuçta yolda gitsin gidiyorsan ve yabancı birine sarılıyorsun bence çok saçma tanıdığın biri olsa neyse o da karşı cinsin olmaması lazım ben kendi adıma söyleyeyim yolda gördüm en yakın akrabam olsa bile tabii ki kadın olsa sarılırım ama erkek olsa asla sarılmam çünkü bu o zaman öyle kötü bir zaman olmuş ki ortam her şeyden bir sorun çıkar insan dışarıda abisine sarıldığı zaman bile tanımadığı biri tarafından görüldüğü zaman acaba bu onun nesidir neden sarılmış diye kelimeler söylüyor onun için dışarıda gördüğün birine asla sarılmam.

0

sarılırım sarılmışlığımda var . hikayesi de şöyle oldu beşiktaş trabzon maçı 2-0 yenmişiz mutlu mutlu çıktık o zamanlar inönü yıkılmıştı olimpiyat stadında yazın ortasında buz gibi donmuştuk. gollerde sarıldığımızı saymıyorum maç sonu beni tanımayan biri birine benzetmiş ve hiç belli etmeden sarıldım ve birbirimizi kutladık sonra dayı pardon dedi bana dedim olur öyle şeyler ama insanların birbirine bir pozitif etkisi oluyor sarılmak iyidir güzeldir o pozitifliği aktarır. sarılın ya insanlara sarılmaktan zarar gelmez. ne olabilir ki en fazla cüzdanınızı çalar orada da para yok zaten bir kimlik gider ona üzülürsünüz.

0

asla sarılmam tanımadıgım bırınr nie sarılayım ki o kişiyi tanımıyorum sarılacam gerksız anlamsız

0

soru güzel bir soru ama yani yolda gördüm birine sarılır miyim sarılmaz mıyım bu çekişmeli bir soru diye düşünüyorum cinsiyete göre değişir şimdi durup dururken bir gelip bana sarılırsa ben ona neden karşılık veriyim diye bir düşünce yaratılıyor insanın beyninde anlat dostça ve gerçekten ihtiyacı biri olursa gelir bana derdini anlatırsa tabii ki ben de karşılık olarak ona sımsıkı sarılırım ama yoldan gördüğüm biri gelipte bana sarılırsa ben bir dönüp yüzüne bakarak ne oluyor falan derim ne oluyor vs gibisinden böyle bir duygu yaratıyor insanın içinden sarılmam yani cinsiyete göre de değişir bu tabiikide ama tanıdığım ve yakınımdan biriyse tabi ona sarılırım

0

büyük ihtimal yan kesici olacağından sarılmayı bırak oradan anında uzaklaşırım.

0

şu zaman için sorulan bir soru olduğu için hayır kesinlikle inanmam çünkü insanlara olan güvencimi kesinlikle yitirmiş durumdayım o insanın dostça sarıldığını bilemem o yüzden herhalde kabul etmem.

0

bu zamanda dostça sarılma kaldığına asla ve asla inanmam.herkesin kalbi o kadar kötüleşmiş ki kim ne yapacak belli olmaz.o yüzden sarılmak anlamsız geliyor bana.

0

hayır sarılmam.dostça bile olsa güvenmediğim tanımadığım biri olduğu için açıkçası korkarım. ve cevap bile vermeden giderim o an.ama dinlerim sorusunu .mimiklerimle hayır derim ve giderim.

0

asla dokunmasin bilee tanimiyorum sonucta neden sarilmasina izin vereyim.

0

sarılırım yani bunda bi sakınca yok ben erkek olduğum ıcın fakat kadınlar bu konuda ters tepki vermeli yani

1

hiç bir şekilde sarılmam. ister kadın olsun, ister erkek. ancak bazen oluyor, iki kere başıma geldi, bir kere marketten çıkarken kapının orada 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu arkasında annesi ve babası da vardı, koşarak benim ayaklarıma sarılmıştı. çok tatlıydı ve hoşuma gitmişti. bir kere de sokakta yine annesi ile yürüyen bir ufaklık bana sarılmıştı. başka olmadı. bu şekilde ancak çocuklara güvenebilirim. büyüklere asla.

0

yani yolda geçen bir kadınsa sarılırdım. çünkü ben de kadınım ondan dolayı sarılmasına izin verirdim. ben şu an kendim evli barklı olduğum için yoldan geçen bir erkeğin bana sarılmasına izin veremem yani o imkansız olan bir şey yani kadın bana sarılmak isterse tabii ki de sarılırım hiçbir şekilde sorun olmaz.

0

şu an çağımızda insanların birbirine olan güveni neredeyse hiç kalmadığı için ben hiç tanımadığım bir insanın bana sarılmasını istemezdim. durduk yerde bana sarılmasında da bir art niyet düşünürdüm. çünkü hayatta iyi niyetli ve kötü niyetli insanlar var herkesin iyi niyetli olduğunu yüzüne bakıp anlayamayacağımız için güvenmemek daha doğru olurdu.