0

ben bir hafta önce 25 tl mi talep ettim ve 3 gün n sonra hesabıma yatırıldı yani paramı aldım hiçbir sorun yok site güvenli.

0

evet gerçekten güvenilir bu site bende ilk başlarda tereddüt ediyordum ama herkes aldığını söylemişti o yüzden artık güvensizlik yaşamıyorum.

1

evet ben aldim. defalarca hem de... hatta ilk aldigim zaman 25 tl ye ulasinca hemen odeme talebinde bulunmustum... ondan sonraki kazanclari hep 30 ila 50 tl arasinda olunca cektim. ve bu zamana kadsr da 25p lira gibi bir para cektim. ki yarismalardan da hicbir sekilde odeme almadan... suanda ds sitede olan iki kati kazanc etkinliginden yararlanmaya calisiyorum. bakalim 31 ocaga kadar ne kadar yapabilecegim. 31 ocaga kadar odeme talebi olusturmamayi dusunuyorum ama bakalim. suanda kazancim 17.70 tl zaten... biraz daha ugrasip yatacağım sonra..

1

ben yedi kez ödeme aldım toplamda yüzyetmişbeş lira. ama daha fazla kazanan arkadaşlar oldu. ödeme konusunda bir sıkıntı yaşayan olmuyor sitede. sorumani'den mağdur oldum diyenler ancak kopya içerikten banlanan kullanıcılar olacaktır. bu yüzden buna özen gösterirseniz bir sorun olmaz. bol kazançlar.

0

ben daha almadım fakat alan bir cok kişi var forumda okudum ve paramıda hemen cekmeyi düşünmüyorum allah izin verirse 300 350 tl olunca cekicem elime toplu para gecer hem sistem baya güvenilir ama bunu diyebilirim hepinize bol kazanclar dilerim

0

evet arkadaşlar gonul rahatligi ile burda soru sorup cevap verebilirsiniz bu plartform gercek den üyelerini düşünen bir para kazanma ve bilgi yeri bende burda 25 gündür falan burdayım 2 kez ödeme aldım 3. is gününde hesabiniza yatıyor para asla da tereddüt etmeyin herkez kazansin diye 2 kat kazancı gene üyelerine süpriz yapti dahada çok kazanmak için çaba gosterin emeğinin karşılığı bitmez eğer hayal aklında soru işaret olan varsa biz kanıt gösterebiliriz ayrıca sorumani ekibi siteye ödeme kanıt diye bir ekleme yaparak soru işareti kalan kişiler icin aydinlata bilir bence benim fikrim bu.

1

güzel soru olmuş:) bende bir sitede rastaladim kayıt oldum vakit buldukça yazacağım bakalım sonuç ne olacak

1

ben henüz almadım fakat arkadaşım 349 tl almıştı ve alan birçok kişiyi gördüm güvenebilirsiniz.