0

aldatıldığımı öğrendiğim de ilk başta nedenini sorardım. kimse kimseyle zorla beraber olmuyor sonuçta. sevmiyorsa ayrılabilir ama arkadan iş çevirmek ve aldatmak hoş bir durum değil. o anki psikolojime bağlı. daha kötü şeyler de yapabilirim.

0

tekrar böyle bir şeyi yaşasam gerçekten erkeklerden kendimden vs soğurdum. çünkü yetersizim demekki. yetmiyorum insanlara. istedikleri gibi olmuyorum ki başkalarında huzuru arıyorlar belki de. bu şekilde düşünürdüm. çünkü daha önce yaşadım. ve çok bunalttığımı söylemişti. sadece bu da değildi. biliyorum cinsellik de işin içinde. çünkü benimle olamıyor ben istemiyorum ama herkes bu duruma hazır ya, hemen soluğu mesela onlarda alabiliyor. demekki aradığı cinsellik. bu şekilde düşünmüştüm. yine böyle şeyler düşünürdüm. çünkü hep aynı şekilde oluyor.

0

kendimi çok çaresiz ve salak yerine konmuş hissederim.

0

aldatıldığım da kendimi gerçekten çok kötü hissederdim diye düşünüyorum. gerçekten o bütün inandığım ve bağlandığım duyguların hepsinin bir hiç olduğunu hisseder ve kendi kendimi kendi kurduğum hayal dünyamda yaşadığımı düşünürdüm. eğer kendimi gerçek bir aşk yaşıyor gibi hissetmişsem bu daha büyük bir acı verirdi bana. çünkü insan karşısındakine ve yaşadığı hislere gerçekten inanıyor ve bağlanıyor. ve bu şekilde bağlandığı bir bir aşkın yalan olduğunu görmek insanı gerçekten yıkar ve artık o kişi bundan sonra hiç kimseye güvenemez güvense bile çok zor bir şekilde güvenir .çünkü güveni kırılmıştır artık. zaten birçok insan bu yüzden ilişkilerinde düzgün bir psikoloji de olmuyor .çünkü daha önceki ilişkilerinde güveni sarsıldığı için güvenme problemi yaşıyor ve bunu ilişkilerine de yansıtarak ilişkisinin gidişatını etkiliyor. bu yüzden bence karşınızdaki kişi artık sevmiyorsanız bu da o kişiye direkt söyleyin .çünkü aldatmak karşınızdaki kişiye yaptığınız en büyük haksızlık olur. bence bu haksızlığı hiçbir kadın veya hiçbir erkek hak etmiyor. o yüzden bence aldatılmak bu hayatta yaşayacağımız en büyük haksızlıklardan biri olabilir. ve ben beni aldatan kişi olursa ona kesinlikle hakkımı helal etmem. evet uzun bir süre üzülebilirim ama o süre içerisinde yine de allah'a şükür eder ve karşımdaki kişinin gerçek yüzünü çok geçmeden gördüm diye dua ederim. o yüzden bence siz de kendinize yapılmasını istemediğiniz hareketleri bir başkasına yapmayın .çünkü hiçbir insanın aldatılmak isteyeceğini ben düşünmüyorum. bundan dolayı da aldatılmak istemedikleri halde karşısındaki kişiyi aldatmalarına da tahammül edemiyorum.

0

kimsenin başına gelmesini istemem. fakat ben çok kötü olurum. gözüm kararır. her şeyi yapabilirim.