0

aşk insanın yaşadığı hisse denir. o hissin yoğun duygular ile yaşanması halinde bu durum aşka dönüşür. yani aşk aslında insanın ayaklarını hem yerden keser hemde insanı yerin dibine sokar önce göklere çıkarsınız karnınızds kelebekler oluşur aşk bir nevi heyecan yaratır sizde ancak belli bir zaman sonra bu sçheyecan yerini sevgiye bırakır. veya sevgiye bırakmayan anlık aşklarda vardır. çok hızlı yaşarsınız bir anda sçnğverir herşey bir nevi saman alevi gibidir aşk. hem acı çekersiniz hemde sevmeye devam edersiniz. aşk insanın gözünü kör edebilir dilini bağlayabilir veya kulaklarını sağır hale getirir yani aşk olan kişi karşısındaki insanı tam olarak tahlil edemez tanıyamaz çünkü aşıktır sorgulamaz sadece yaşar. aşkta gurur diye bir şeyde yoktur aşk öyle bir duygudur ki sizi alıp başka diyarlara götürür bir masalın içinde yaşıyormuş gibi hissedersiniz yani gerçeklerden oldukça uzaktır aşk. ne zaman ki aşk biter ozaman anlarsınız aşk ne demekmiş aşk asla tarif edelebilecek bir şey değil amaasevginğn üstünde daha farklı birşeydir aşk yani karşınızdaki insanı gözünüzde büyütürsünüz farkında olmadan ona karşı yoğun duygular hissedersiniz ve kulaklarınızı tıkar gözlerinize de perde çekersiniz aşk böyle birşeydir size hem acı çektirir hemde yaşamanızı sağlar.

0

yani kardeş kusura bakma da aşk diye bir şey yok. hani insanlar bence ilk önce kafasını buna bir yerleştirdiler şöyle bir çevrene bir bak gör bakalım el ele tutuşup gezen sevgililer yarın bir gün ayrıldıktan sonra tekrardan başkasıyla sevgili oluyorlar ani aşk dediğimiz şey mezara kadar gidecek bir şey ondan başkasını sevemezsin artık aşık olamazsın. yani bu imkansız olan bir şey aşk sadece bir kişiye bağlı kalabileceğin bir duygudur. ondan dolayı aşk yoktur aşk dediğimiz şey leyla ile mecnun ferhat ile şirin, kerem ile aslı, zamanında kalmış bir şey onlar öldükten sonra aşk da onlarla beraber ölmüştür. şu çevremi bir bakıyorum da adam gibi adam aşk yaşayan yok yani çok değişikler ondan dolayı bence sen de inanma aşka anca ben bunları söyleyebilirim.

0

ask diye bisey yoktur yani ben daha önce hic yasamadıgım icin benim icin ask diye yıktur ama ask insana herseyi yaptırabilir cünkü insan asıken askı icin yapamaycagı sey yoktur herkesi karsısına alabilir

0

aşk insanın ayaklarını yerden kesen bir duygudur. insan gerçekten aşık olduğu zamanlar kalbinde kelebekler uçuşuyor gibi hisseder. sürekli aşık olduğu kişiyi görmek ve onunla konuşmak ister. sevdiği ve aşık olduğu kişiyi gördüğünde kalbi kıpır kıpır eder ve heyecanlanır. sevdiği kişiyle vakit geçirirken zaman su gibi akar gider. özellikle ilk aşık olduğu zamanlar insan utanır ve yanakları kızarır. hatta utandığı için sevdiğinin yüzüne bile bakamayabilir. insan aşık olduğu zaman gerçekten aklında ve fikrinde sadece aşık olduğu kişi olur sürekli onunla ilgili hayaller kurar ve hayal kurarken kendi kendine gülümser. her şeye pozitif bakar ve sürekli olumlu olur. hatta genellikle insanlar aşık olduğunda sağlıklı düşünemezler .çünkü o an akıllarıyla değil kalpleriyle düşünürler. hatta bu yüzden çoğu zaman sağlıklı kararlar bile vermeye biliyorlar ve işin içerisinden çıkılamaz durumlarda bile kalınabiliyor. o yüzden aşık olsak bile aklımızda ve mantığımızla düşünmemiz çok önemlidir . çünkü herzaman durumlar bizim hesapladığımız gibi olmaz ve şartlar değişebilir .o yüzden her zaman mantıklı ve akıllı düşünmekte fayda vardır. bir de ne kadar aşık olsak bile gururumuzu ayaklar altına asla almamız gerekir
. tamam boş yere ve lüzumsuz yere gurur yapmak iyi bir şey değildir .ancak gerektiği yerde de gurur yapmamız gerekir. çünkü aşkımız bittiğinde yanımızda kalan tek şey gururumuz olur. o yüzden aşk güzel şeydir ama nerede duracağımızı bilmemiz gerekir.