0

kesinlikle boş boğazlar ama bazı kitapların veya filmlerin sırf sonu için seyretmezsin ya da gelecekte ne olucak diye sabırla beklemezsin genelde spoiler olayları cinayet filmlerinde oluyor onda apoi verirsen bitmiştir zaten film başlamadan benim için

0

bu spoiler konusunda insanların farklı zevkleri oluyor. :d
kimi insanlar spoiler yemekten zevk alıp zorla sağdan soldan bir şeyler öğrenip mutlu oluyor sonra da hiç sorun e sıkıntı yaşamdan bölümlerini izlemeye devam edebiliyorlar. bazı insanların ise spoiler aldığı zaman bütün hevesleri kursaklarında kalıyor. serinin devamını izleme istekleri gidiyor resmen. (bendeniz gibi :)) bu şartlar alında iken spoiler veren insanlara karşılarındaki insanın hangi grupta olduğunu anlamadan konuşmamalarını söylemek olabilir. hocam karşıdaki kişi istemiyorum diyorsa isteimyordur devam etmeye işi zorlamaya gerek yoktur veyahut heyecan ile gözlerinizin içine bakıyor ve ağzınından çıkan kelimeyi merak ediyorsa eğerde spoiler almak şstşyordur. insanların isteklerine aksi şekilde davranıp kalp kırmaya sinir katsayısını yükseltmeye kati surette gerek yoktur. :)

0

susmayı denesinler çünkü okuduğum kitabın sonunu öğrenmek istesem açar sonuna bakarim ben bakmıyorsam sende anlatma demek isterim:)