0

aslında böyle bir şey olsa çok güzel olur zaten ben ödül olmayınca da haftada pekçok aktifim ben eğer ödül olduğu zaman daha da aktif olmaya çalışırım herkes de öyle yapar yani aslında iyi fikirmiş yine sorumani ekibinin kararına bağlıdır. belki öyle yapmak onlara zarar olabilir zaten biz burada kuruş kuruş topluyoruz aslında böyle haftada 5 veya 7 tl ödül olsa da gayet güzel olur.

0

çok talep olursa belki yaparlar haftada en çok girene çok kazandırmaktır bunun vermeleri iyi fikir olurdu

0

haftalik ucret degil de... sey tadinda yapilabilir... bu sitrnin bir kosesinde hafta boyunca aktif olan yazarlsrin icerisinde birinco olmayi basarabilen yazada odul versin. o odulde 5 tl 10 tl gibi bir para olabilir... neden biliyor musun... zaten burada millet kurus kurus akzaniyotum. bari su odulu alayim kazancim artsin azicik diye dusunecektir. aktif olmaya calisacaktir.... gerci o odulu de yine bix belli basli yazarlarn biri alir o odulu de her hafta. :d :d bu aktif olmayi yarisma tadinda yapabilir. bir hafta boyunca en fazla kazanci yapana 5 tl 10 tl yansitilabilir yani...

0

bence de yani çok güzel bir fikir sunmusun. tabii ki de aktif olan insanlara ücret verirse daha iyi olur. sonuçta burada yarışma olduktan sonra buraya herkes geliyor ve bizler yarışma olmadığında buradayız birkaç kişi bu sefer de ne oluyor. o kadar cevapsız soru kalmış oluyor bizler de tek başımıza yetişemiyoruz ama şu an yarışma var. site hiç şu anda bomboş bile değil insanlar gerçekten çok beyincik çok menfaatçi olmuşlar yani sana katılıyorum inşallah sorumani bu soruna cevap verir yani inşallah bir şeyler yapar yani anlayacak olması gereken bir şey bu en azında hak yerini bulmuş olur.

0

bizim için elbette çok güzel olur.
ama site için mantıksız.
bence seviyelere göre kazanç artışı olması daha makul ve mantıklı.
seviye arttıkça kazanç artmali.
öyle değil mi sorumani?

0

haftalik ucret demiyelim bence buna.. belli bi yuzde kazancinin artmasi olabilir.