0

öyle kazanilsaydi kimse işe gitmezdi herkes bununla ilgilenirdi şaka bir yana bu getcekmi yani para alıyor musunuz ben yeni başladım ya

0

ben bu tür yazıların pek kazanç sağlayacağını düşünmüyorum çünkü emek olmuyor bu yapılan ozaman herkes öyle harf şeklinde paylaşımlar yapardı bir anlamı kalmazdı . emek vermeniz gerekiyor . yazmanız düşünmeniz yorumlamanız belki başka bilgilerden faydalanarak bunu paylaşmanız . diğer türlü hiçbir anlamı kalmıyor açıkçası kesinlikle bu tür yazılar yazanların kazanç sağlayacağını düşünmüyorum .

0

bence kazanmıyorlardır. kopya içerik üretmek bile haksız kazanca giriyorsa slot yapmak hayli hayli giriyordur diye düşünüyorum

0

tabikide kazanmıyor öyle kazanılıyor olsa tüm sitedeki herkes öyle yapıp zengin olurdu ne demişler ama kolay para kazanılmaz hiç bir zaman öyle yapanlara sistem otamatik olarak ban atıyor

0

hayir... sadece kazandiklarini saniyorlar. odeme talebi olusurana kadar eger yonetimin dikkatini cekmediyse, zaten odeme talebi olusturdugunda incelemeye girecek oyle kisiler. ve sonrasinda banlaniyorlar. yani site yonetimi bu konuda haksiz kazanc elde edenlerin odemesini yapmadigi gibi siteden de uzaklastiriyor... ve sizde kisinin profil linkini sorumaniyr atabilirsiniz.

0

bu sekilde davranan kişiler tabıkı kazanmıyor bence çünkü baskalarinin hiçe saymış olurlar ayrıca o kişiler denetlemede görünüyor bu kişiler tespit ediliyor bir kac defa yapmissa banlanir eger sonrasında bir kez yapmissa uzaklastırır sonrasında banlanır herkez bu konuda zaten aklında soru işareti kalmasin.

0

öyle olsaydı herkes aynı şeyleri yapar kazanç sağladı. sonunda banlanacaklar.

0

öyle cevap yazanlar kazansaydı eğer, herkes klavyenin tuşlarına hızlı hızlı basardı. onlar banlanıyor.

0

böyle yazan tipler oluyor.bunların çoğu yeni bugün üye olmuş kişiler.kendileri bence zavallı.siteye şikayet ettiğinde site banlıyor. zaten ödeme isterken incelemeye girecek o zaman zaten site hesabını kapatıyor.insanın canını sıkıyor bunlar.

0

anlık olarak kazanç elde etselerde sorumani bir süre sonra banlıyor. kazançlarına el koyuyor ve bu kişiler kazançlarından hak talep edemiyorlar. kısaca bu kişiler bir süre sonra aramıza veda ediyorlar.

1

birkaç kez kendi yazmış olduğum konularda da bu insanlara rastladım ve site yönetiminin de bence zaten ödeme yapmadan inceleme yaptığı sırada bu kişileri fark edip banladığını düşünüyorum.o yüzden aslında bu kişiler o harfleri yazmak yerine kendi düşüncelerini güzel şekilde ifade etseler belki harcamış oldukları zamanı da kendi kazançlarına dönüştürmüş olurlar. ama ülkemizdeki kolay yoldan hazırdan kazanma hevesi burası gibi emek isteyen yerlerde bile kendini gösteriyor. o yüzden zaman ve emek israfı yapıyorlar diyorum.

0

kazandığnı düşünmüyorum bence banlanırlar