0

hayır sorumani sitesinde seviye atladıkça kazanç artmıyor. seviye sisteminin kazanç ile hiçbir ilgisi yok. önemli olan yazdığınız yazılar, uzunluk ve kaliteli olmaktan geçiyor. yoksa sev.iye atlasanız bile aynı kazanırsınız.

0

seviye zannedersem bu site için sadece bir itibar göstergesi herhangi bir kazanç yardımı sağladığını düşünmüyorum eğer sağlasaydı bana zaten destek olurdu seviye atladıkça kazancınız artmıyor soru sordukça sorulara verilen cevaplarla kazancınız artmıyor hepsi sabit arkadaşlar o yüzden mantıklı ve kopyala yapıştır içerik üretmeden yaptığınız cevaplar sayesinde kazancınızı arttırabilirsiniz şark kurnazlığına gerek yok iste gayet açık yazın ve kazanın diyor sizlere.bu yüzden sitedeki leven seviye gibi terimler pek bir işimize yaramıyor

0

hayır tabikide seviye artınca kazanc artmaz ama uzun cevaplar verir isen kazancın artar bi bildikleri vardır elbet şirketin seviyeyi site daha cok büyüyünce aktif ederler diye düşünüyorum

0

hayir seviye arttikca kazanc artmiyor.... eger kazancinizi katlama gibi bir planiniz varsa suan sitede 2 kati kazanc olayi var. cevaplarda zaten ne kadsr uzun yazarsaniz kazanciniz artiyordu... bu kazandiginiz paralari da 2 ile carpip kazanc hanenize yansitiliyor. eger musaitseniz suan sitedeki sorulara crvap yazin derim. bende cevaplardan gidiyorum dun aksamdan beri ve gercrktrn iyi kazanc yaptim diyrbilirim. birde 31 ocak'a kadar devam edecek. bence 31 ocak'a kadar crvaplardan ilerleyin.

0

hayır bildiğim kadarıyla seviye atladikça puanlarınız artıyor aynı şekilde devam ediyorsunuz m ancak seviyenin anlamı ne ozaman onu bende anlayamadım bir türlü .

0

bu soruyu bende çok merak ediyorum her halde yükseliyordur , yoksa neden seviye diye birşey konulsun.

0

bende şu anda bilmiyorum yeni üye oldum inşallah olur