0

seviyelerin kazancımıza hiçbir etkisi yok malesef. olsaydı güzel olurdu ama işte böyle birşey yapılmamış. seviyelere pek takılmayın yani. eğer seviyelerle ilgili birşey yaparlarsa zaten bize bildirirler. ;)

0

ben tam olarak bilmiyorum ancak pek bir etkisi yok sanırım. çünkü kazandığımız para seviyemize göre değil verdiğimiz cevabın uzunluğuna göre şekilleniyor.

1

sorumani sitesinde seviyesinin yükselmesi kazanacak bir etki sağladığını düşünüyorum çünkü bana göre öyle bir şey bu sitede bulunmuyor yani seviye yükseldikçe kazanç daha fazla olur diye bir şey buralarda göremedim. onun için bence bu sitede seviye yükseldikçe kazanç sağlanmıyor aslında seviye yükseldikçe kazanç sağlasaydı bence daha güzel olurdu çünkü seviyenin de bir işe yaradığını kendini gösterirdi.

0

seviye atladıkça herhangi bir kazanca etkisi olduğunu düşünmüyorum. seviyeye göre sanırım üyenin yeni ya da eski olduğu anlaşılıyor. ondan başka da bir işe yaramıyor henüz. ilerleyen günlerde güzel bir biçimde değerlendirilebilir belki.

0

sorumani sitesinde seviye atlamanın hiçbir etkisi olduğunu şuan için görmedim. birçok insanın dediğine göre seviye sistemi bir şeye etki yapmıyormuş. fakat ilerleyen zamanlarda bu seviye sistemi ile ilgili bir plan yapabilirler belki.

0

sitedeki yazanların yazdıklarına göre seviye arttıkça kazançta bir artış görünmüyor diyorlar bilmiyorum ne derece doğru artık site yönetimine kalmış bir durum. bence seviye atsa da aynı şekil herkesin kazancı aynı olmalı ayrım gayrım yapılmamalı diye düşünüyorum.

0

bende yeniyim merak etmistim seviye sadece görünüse yarıyormus. ama sorumani ekibi isini bilir onlara bırakmak lazım.

0

ilk buraya katıldığım zaman seviyelerin bir katkısı olduğunu düşündüm. seviyem arttıkça herhangi bir değişiklik olmadı. bence seviye arttıkça bir getirisi olmalıydı. çünkü seviyenin bir anlamı olmalı. sonuçta o seviyeleri merak ediyoruz. bir karı olsa daha güzel olur.

2

sorumani de seviyeler arttıkça maalesef bize hiç bir artısı olmuyor. ama bana göre kesinlikle seviyeler arasında kazanç açısından küçükte olsa farklılıklar olmalı. kazanç olmuyorsa bile seviyeler arasında daha farklı ayrıcalıklar da olabilir. sonuçta sitede çok daha aktif ve devamlı olan yazarların bir farklı olmalı diye düşünüyorum. umarım bu konuda sorumani ekibi bir geliştirme getirir. çok güzel bir değişiklik olur bence.

0

sorumani sitesinde seviyelerin şuan hiçbir etkisi yok malesef... siteye bu konuda çok öneride bulundum ama bu seviyelerle ilgili daha hiçbir şey yapmış değiller. ilk kurulduğu zamanlardan beri söylüyorum ama. işte..

0

hiç bir şeye yaramıyor sadece sen ne kadar soru cevaplamissin onun için çünkü seviye attıkça o sana para veremez .

0

sorumani de seviye atladıkça kazanca hiçbir şekilde etki etmiyor sadece seviye atlamış oluyorsunuz seviyelerin amacı nedir bilmiyorum ama sorumani bunu yaptıysa elbet bir bildiği vardır diye düşünüyorum.