0

ekonomimiz on numara. krizler bizi hep teğet geçiyor. ay sonunu görebilmek için can atıyoruz. o kadar çok paramız var ki harca harca bitmiyor. satır başına 1 kuruş kazanmak için burada taklalar atıyoruz. ne diyelim. bizde zengin her zaman daha zengin fakir her zaman daha fakir olur.

0

bu cennet ülkemizin gittiği yer belli. yöneticileri yüzünden ülkemiz, nullarbor uçurumlarına doğru gidiyor.

0

turkiye'nin ekonomik durumu iyice bozularak gidiyor... zaten bu dolar 7 liraya cikmadan once kriz kendini hissettirmeye baslamisti... ne zamqn dolar 6 tl ye cikti ve bu seviyelere feriledi, ulkenin ekonomik durumu iyice bozuldu... ve umarim secimlerden sonra iyice bozulmaz ulkenin durumu... vallahi durum kotu. yani o yuzden suan bir isiniz varsa ve birikim yapabilecek duzeyde iseniz suan hazirliginizi yapin derim. cunku olasi bir issiz kalma durumunuzda sizi idare edebilecek belli bir miktar olmasi daha iyi olacaktir. eger birikim yapabilmr durumunuz yoksa buraya biraz asilarsk birseyler yapabilirsiniz. hele suan sitede cevaplardan kazandigimiz kazancin iki kati yansitiliyor. :)

0

şu anda ülke batmak üzere çünkü ülke her şeyi satıp geçinmeye çalışıyor bu nedenle ithalat ihracat işine girdi ve tüm yerli şirketleri satıyor dahası dolar 6 lira oldu euro 7 lira oldu bu nedenle ülke kendi halkının kitligina bakmamaya başladı , o kadar kötü durum yani.

0

çok sallantıda geçiyor enflasyon bu kadar yükseksek kriz olmamasının imkanı yok enflasyonun tek rakamlara inmesi gerekeo aksi takdirde ülke batmaya doğru gidiyor.

1

son zamanlarda zararın karına girdik ancak hala ekonomimiz çok geride ve düşük

1

son izlediğim haberlere göre finansal olarak artış yaparak gelişme sağlamışız. sonuç olarak kısaca özetlemek gerekirse iyiye gidiyor.