0

şu an için kötü bu akşam da fenerbahçe yenecek moraller iyice düşecek. zaten şampiyon olamaz belki üçüncü olur sezon sonu şenol yoruldum der kulübü bırakır. zaten 5 sene sonra anca şampiyon olurlar bir daha

0

beşiktaş herseneye nazaran bu sene kötü grafik ciziyorlar ilk olarak bunda kötü etki eden şey avrupadan elendiler.ayrıca ligde ise bu kötü gidişe engel olamadılar.ellerindeki futbolcuları sattılar.vede yerine tam iyi oyuncular bulmak da gercek den çok zorlanan bir takım haline geldi.buna önlem için tabiki ileri uca tarbzonsporda forma giyen burak yılmaz i aldılar.ama kalede güven vermeyen bir beşiktaş var . ama bunuda çözmek biraz zaman alçak diye dusunuyorum bende.

0

beşiktaş çok iyi takım avrupada çok iyi oynuyor inşallah bu sene şampiyon olur

0

geliyor bak kalem kaşlı eteği belinde gülde takmış gülde takmış al dudaklar mor sümbüller öyle de güzel ince de belli ince de belli yar beline ama sen yine gönlüne göre eğlen beni boşver gidiyorum ama sen yine gönlüne boşver benim acelem

0

beşiktaşın durumu fena değil ama ara ara sakatlıklardan dolayı problem çıkabiliyor.
avrupa da fena ilerlemiyorlar bu akşam ki maçı alırsalar deplasmanda büyük başarı elde ederler.
ama karşıların da kuvvetli bi takım var genk takımı inşallah gönüller beşiktaş tan yana türkiyeden yana puan katkısı yapmaları çok iyi olur.
ligte ise ara ara puan kaybetseler de üstesinden gelmeyi başarıyorlar q7 gerçekten mükemmül bi oyuncu.
keşke talisca gitmeseydi bu sene beşiktaş daha on numara bi takım olurdu.
ama yarı dönem de transferler gelecektir kaliteli kişiler gelecek diye tahmin ediyorum.

0

beşiktaş atmış bitane yani iyi şuan yener inşallah

1

tüm türk takımlarının bu yıl durumları hiç te iyi değil. çünkü tüm türk takımları bu sene çok kötü oynuyorlar. hem lig maçlarında hem de avrupa maçlarında çok kötü performans sergiliyorlar. beşiktaş futbol takımınında bunlardan bir farkı yoktur. beşiktaş futbol takımı da kötü bir sezon geçiriyor. ayrıca hem kulüp bazında takımlar hem de a milli takım bu yıl istenilen performansı gösterememektedirler. lakin hepsine öncelikle dışarıda oynayacakları maçlar için bol şans diliyorum.

0

tamamiyle berbat gidiyor şampiyonluk resmen avuçlarından kayıp gidiyor onlar da izliyorlar.