0

beşiktaş futbol takımına bakacak olursak eğer, bu sene geçen iki kere üst üste şampiyon oldukları seneden sonra gayet düşe geçtikleri açık bir şekilde ortadadır diye düşünüyorum. bana göre bu düşüşün sebebi takımdan ayrılan oyuncular 'dır. çünkü takımdan ayrılan özellikle cenk tosun ve anderson talisca'nın yokluğun çok belli oluyor diyebilirim. baktığımız zaman özellikle talisca'nın yokluğu çok belli oluyor, çünkü takımda on numara pozisyonunda oynayan onun kadar iyi bir oyuncu yoktur. bu sene beşiktaş ara transfer döneminde bir forvet birde talisca gibi bir oyuncu bulursa bu sene şampiyonluğa oynayabilir. ancak şampiyonluğun tek favorisi olarak ben başakşehir futbol takımını görüyorum. umarım beşiktaş böyle oynamaya devam eder ve şampiyon olamaz.

0

besıktas jımnastık kulubu bu sene ıstıkrarsız bır görüntü içerisinde ve sampıyon olması zor

0

beşiktaş bu sene şampiyon olamaz bence çünkü bu sene başakşehir iyi bir çıkış yakaladı son zamanlarda ise fenerbahçe kendini göstermeye başladı artık ikinci yarı ne olur bilemem ama bakacaz.

0

beşiktaş futbol takımı bu sene şampiyon olabilir.sonuçda daha ilk yarı bitmedi.ikici yarı herşey değişebilir.izleyerek göreceğiz.