0

bildiğim kadarıyla vpn kullanarak wikipedia'ya giriş mümkün ama henüz denemedim açıkçası wikipedia kullanamamaya alıştık artık eskiden her türlü ödevimizi ordan yapar her türlü bilgiyi ilk oradan alırdık

0

vpn programlarıyla basit ve mümkün tabii.

0

bunun için iki çözüm vardır.birincisi herhangi bir vpn programı indirerek ip adresimizi değiştirip öyle girmek.ikincisi ''www.0wikipedia.org'' sitesine giderek de wikipedia'ya bağlanmış oluruz.

0

bu uzun işlemlerin hiçbirine gerek yok. herhangi bir wikipedia adresini yazıp. www.wikipedia diye giderken www.0wikipedia yapıp devam ederseniz erişim sağlanır bu kadar basit.

0

ip değiştirmek mümkündür. o şekilde girebilirsiniz. ben genelde zenmate uygulamasını kullanıyorum. bu uygulama google chrome üzerinden çalışıyor google chrome web magazasına girip zenmate yazdığınızda uygulamayı indirip kuruyorsunuz. ücretli ve ücretsiz sürümü mevcut ücretli kullanmak isterseniz aylık 6 dolar ödeme yapıyorsunuz. yaklaşık olarak 80 ülkenin ipsini dilediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz. ücretsiz sürümünde ise 4 tane ülkenin ipsini kullanıyorsunuz genelde 2 tanesi çok yavaş bağlattırıyor sizi tavsiyem ücretsiz sürümünde almanya ya da romanya iplerini kullanın bu iki ip internetinizi stabil hızında kullandırıyor. sadece wikipedia için değil. türkiyede yasaklanmış bütün sitelere erişim sağlamanızı sağlıyor.

0

wikipedia ya girmek isterseniz eğer vpn programları vardır birtane güvenilir vpn programını bilgisayarınıza ya da telefonunuza kurarak bağlantınızi başka ülkede göstererek giriş yapabilirsiniz. benim kullandığım bullvpn var kayıt olup bilgisayara kurarak ip değiştirip istediğiniz sitelere giris yapabilirsiniz. kullanımı çok basit üye ol giriş yap ülke seç ve bağlan. sonra herşey açık

0

en son araştırma yapacağım sıralarda wikipedia'ya girilmiyor du hala da girilmiyor neden kaldırdılar bunu da bilmiyorum ama girebilirsen iyi olur nasıl gireceğinizi bilmiyorum.

0

wikipedia bana da çok lazım oluyor zaman zaman bilen varsa yardımcı olsun bana da