0

hayır sorumani sitesinde referansınızın referansından para kazanılmıyor diye biliyorum. çünkü herkesin referansı kendine özeldir ve sadece referans olan kişiye kazandırır.

1

sorumani.com sitesinde sadece 1.kademe olan alt üyelerinizden (referanslarınızdan) para kazanırsınız. onların alt üyelerinden herhangi bir kazanç sağlamamaktasınız.

0

arkadaşlar 25 referansim var ben onu sormadım referans yaptığım insanlar başkasını referans yaparsa onlardan bir gelir elde edebiliyormuyuz onu soruyorum.

1

evet kardeşim sorimani sitesinde referans sistemi ile kazanç elde edebilirsin. referans kazancin 25tle olduğu zaman ödeme talebi verebilirsin. benim refarans kazancım 34 kuruş. tabi benim referans olduğum insanlar kaçmışlar. hiç kazancım yükselemiyor , hep sabit .:)

0

hayır bunu hiç sanmıyorum çünkü bu çok saçma olurdu tabide ben daha bir ref bile alamadım nasıl ref kalabilirim yardımcı olurmusun sende bana yardımcı olsan çok sevinirim çünkü kazançlar yüksek olsun isterim tabi cevap yazarak fazla bir kazanç saglayamayiz bu nedenle nasıl ref kasilir .

0

bence kazanılır. neden olmasın denek gerekir diye düşünüyorum