0

evet soru sorsanız da cevap verseniz de her şekil para elde ediyorsunuz

0

evet soru sorulduğu zaman 2 kuruş kazanç sağlıyorsunuz. soru başına ancak cevap vermek daha çok kazanç sağlıyor yapmış olduğunuz cevabı kısalığı ve uzunluğuna göre göre de kazancınız değişiyor. soru mani sitesinin avantajı ise, güvenilir bir site olmasıdır bena kalırsa. ancak soru sormaktan çok fazla kazanç elde edilmiyor.

0

evet kazanıyorsun ama çok az cevap vererek daha fazla kazanabilirsin. soru basına 2 kuruş iken cevap verirken satır basına 1 kuruş kazanıyorsun cevap vermek bu yüzden çok iyi 10 satırlık 10 soruya cevap ver 1 tl kazanırsın.

1

evet tabii ki size de soru soruldu zamanlarda da para kazanılıyor ancak soru başına sağlamış olduğunuz kazanç sadece iki kuruş oluyor.bu yüzden çok fazla soru sorarak kazanç sağlamak yerine daha fazla cevap vermeye ve verdiğiniz cevapların uzunluğunuda arttırmaya çalışırsanız eğer kısa sürede çok daha fazla kazanç elde etmeniz mümkün olacaktır. o yüzden benkasım ayından bu yana göstereyim ve genellikle soru sormak daha çok cevap vermeye yöneldiğim için çok daha güzel kazançlar elde edebildim. kopya içerik üretmeden ve soruları alakasız cevaplar vermeden yazmış olduğunuz cevapları uzatabilirsiniz eğer sizde daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. soru sormuş olduğunuz zaman da altına girerek kendi sorularınıza cevaplarsanız bu sayede hem sormuş olduğunuz orada hem de altına yazmış olduğunuz cevaptan ayrı ayrı kazanç sağlamış olursunuz. bol kazançlar dilerim..

0

sitede soru sorarak tabii ki de para kazanıyorsun ama dediğim gibi iki kuruş kazanıyorsun. her sorduğun soruya mesela daha fazla kazanmak istiyorsan sorduğun soruya cevap vererek en azından daha fazla kazanç elde etmiş olursun. ben genellikle soru sordum zaman o soruya kendin de cevap veriyorum çünkü bu yasak değil kendi sorduğu soruya cevap verebilirsin ama cevaplamak daha çok para kazandırıyor. yani sen ne kadar uzun cevap verirsen senin için o kadar daha iyi en azından uzun cevaplar fazla kazanç elde ediyor ben genellikle uzun cevaplar vermeye çalışıyorum bazen hiçbir şekilde uzun cevap veremiyorum ve kısa cevap verince de iki kuruş kazanıyorum ama en azından uzun cevap da 20 kuruş falan kazana biliyorsun veya daha fazlasını dediğim gibi yani burada devamlı soru sorup sadece sorudan para kazanıp ödeme talebinde bulunan arkadaşlarımız da çok sen de istersen soru sorduk cevap paranı kazanabilirsin yani ama sana tavsiyem sorduğun soruyla cevap ver.

1

evet, soru başına 2 kuruş para kazanıyorsunuz.

1

sadece 2 kurus kazaniyorsun. ama tavsiyem cevaplara yogunlasmaniz. tabi daha kisa surede daha fazla kazanmak istiyorsaniz. yoksa o kadar onemli degil ne kadar surede olursa olsun ek kazanc saglar diyorsaniz, fazla ugrasmak istemiyorsaniz sorudan da gidebilirsiniz. :)