0

cevaplardan daha fazla kazanma sansiniz var. hatta suan sitede iki kati kazanc etkinligi var. kazanclalrinizi ikiye katlayip yansitiyorlar...

0

kesinlikle sorulara verilen cevaplardan daha fazla kazanıyoruz bu sistemde çünlü soru başına aldığımz gelir sabit ve sadece 2 krş iken sorulara verdiğimiz cevaplar uzunluklarına göre bazen 50 krs bile olabiliyor yani senin anlayacağın soru sormak güzel ama sabit bir maaşla çalışmak gibidir.sorulara cevap vermek ise özel sektörde ağır bir işte ama dolgun maaşla çalışmak gibidir daha fazla emek,uğraş,sabır ve bilgi birikimi ister her alana hakim olmamızı ister o kalifiye sorulara cevapları usun ve anlamlı kopya içerik üretmeden yazmak eylemi

0

tabiki bir soru için sorumani 2 kuruş veriyor.cevaplardan ise tabiki ne kadar uzun cevap verilirse kazanc olarak da daha fazla kazanc sağlayabilirsiniz.hemde altın sorularda daha çok cevap verip daaha fazla kazanırız.

0

şu an içinde şu andan hariçde bence cevaplar daha çok kazandırıyor çünkü uzun uzun cevap yazarsan 10 kurus falan kazanabilirsin şu an içinde etkinlik var bi cevaptan 5 kurus kazaniyorsan 5 kurusta sorumani ekibi veriyor ben eskiden genellikle soru sorardım ancak şu an cevap veriyorum sorulan sorulara.

0

genel olarak cevaplardan dahaok kazanıyorsun soru dan 2 kuruş kazanırsım en fazla ama cevap yazarak ve uzun cevap yazarak daha çok kazanırsın.genel de böyle şuan da da 2 kat yarışma olduğu için artı kazanıyorsun.

0

normal sartlarda sorulardan daha cok para kazaniliyor.(eger cevaplari kisa verirsen)
ama yonetimin yaptigi cevaplar icin 2 kat kazanc jestiyle yorumlardan daha cok kazanirsin :)) (uzun yazarsan)

0

şuan için cevaplar çünkü buna dayalı yarışma var, en çok cevap veren iki katı kazanıyor. genel de de öyle kaliteli ve uzun cevaplarda kazanabilirsin.