0

aslında referans kasmak oldukça kolaydır. yani referans klasman konusunda sana çok güzel bir şekilde yardımcı olabilirim. biliyorsun zaten birçok insan internetten ek gelir de olsa para kazanmak istiyor ve zaten bunun için insanlar facebook'ta grup halinde ve diğer sosyal mecralarda insanlar bir grup kurarak nasıl para kazanıp kazanamayacağı hakkında bilgi alıp veriyorlar, birbirlerine transfer ediyorlar böyle konular hakkında yani ben de sana şöyle yardımcı olmak istedim. facebook konusunda internet ortamında bir grup var bu gruplara insanlar oldukları internetten diğer platform sitelerinden birbirlerine yardım ediyor ve bu şekilde referans kasma yarıyorlar. zaten ödeme yapan bir sistem olduğu zaman direk kanıtlı bir şekilde gruba atarak ve kendi referans linkini oraya koyarak insanın o referans linkini tıklayarak kendisinin referans kalmış oluyor ve o referans ardından bazı platformlarda gelirler etmiş olabiliyor. yani sana böyle bir yardımcı olmak isterim. sosyal medyaların internetten nasıl para kazanmak gibi bir videolar çekiyorlar. o videolarını altındayken referans linkini atarak facebook'ta gruplara kendininkini atarak bu şekilde referans kasabilir ve yakınında ve çevrende arkadaş ortamında internetten para kazanmak isteyen kişilere de referans linkini yollayarak hatta onlara söyleyerek, o referans linkinden girmesini sağlarsan güzel bir yer şekillede referans kasmış olabilirsin. benim yaptığım yöntemi söyledim şu an sana ben bu yönetim yaparak güzel referansları getirdim. siteye ve kazanmak isteyenler şu an hala yapıyor kazanmak istemiyorum de yapmıyor bu şekilde yapabileceğini düşünüyorum.

0

refarans kasabilmen için bir çevren olması lazım öylece daha kolay para kazanabilirsin facebook, instagram gibi sitelerde paylaş ve ilgisini çeken ordan bakar akadaşların linkini atabilirsin reklam yap youtube kanalında tavsiye et

1

kardeşim ben sana şu şekilde açıklayabilirim. referans linki varya onu tıkla, kopyala whatsapp uygulamasından arkadaşlarına o linki at.arkadslarinda o linki tıklayarak siteye üye olsunlar. onlar sitede aktif oldukça sen de kazanç elde edersin. ben bu şekilde refans kazancı elde ettim ama benim arkadaşlar bir ,iki kuruş diye kaçtılar.:):)bir erkek kardeşim var .onu da üye yaptığım zaman referans sistemi yoktu.

0

referans kasamazsin. eğer büyük bir kitlen var ise orada reklamını yaparsın. bunlar neler youtube instagram facebook gibi siteler. benim kendi instagram sayfam var 15k takipcili reklam verdim ve oradan arkadaşlar sağolsun kayıt olup kazanmaya başladılar. bunlar da yoksa eğer kendi çevrendeki insanları üye yapabilirsin. onlarda kullanırlarsa hem onlar hem de sen kazanırsın. bu böyle devam eder gider.