0

ben siteye yeni kayıt olduğum için yeni bir özellik olarak görmedim :) biraz olgunlaşsın hesabım bende referans çekmeye başlayacağım.

0

10 tane kisi getirsek bize yeter :) bak simdi ben bunun reklamını internette yaparim mesela :) simdi bunu reklama dokeyim hemen.

0

referans sistemi geldi. çok hoş oldu ama ben fazla referans getirebileceği mi sanmıyorum. tabi referans getirenler için çok güzel bir uygulama olmuş, kendim için de hayırlısı diyorum. herkese kolay gelsin.

0

bence gerçekten çok güzel oldu arkadaşlarımı davet etmeye başladım bile şimdiden yavaş yavaş kazancım da artmaya başladı bu yüzden herkes kazanacak hem siz hemde üye olan arkadaşınız bunun için aslın da bize her türlü iyiliği yaptıklarını düşünüyoeum böyle giderse kazanç sağlamak benim için ve diğer arkadaşlar için biraz daha kolay olacak inşallah daha iyi bir şekilde yeni yeni farklı şeyler de gelir sorumani ekibine teşekkür ederiz.

0

referans sistemini henüz kullanmadım. umarım faydalı olur.

0

ben herkesi çağırdığım için bende fayda etmicek. herkes geldi benim cagirdiklarimin artık sizler kazanın referans dan :)