0

kazanclarının yazdıgı yerde referans linkin var ve o refarans linkini arkadaşına atarak sana refarans olur ve onun her kazandıgı 1 tl de sen de 0.25 kuruş gelir elde edersin

0

iyi akşamlar öncelikle üstteki kazanç butonuna bas orda senin referans numaran var onu kopyala üye yapacağın kişiyle chatleşeceğin uygulamaya gir sonra ekrana basılı tutup yapıştır sekmesine bas daha sonra enter tuşu ile referans numaranı paylaşmış olacaksın ama referans numaranı paylaşmış olman tabiki de sana üye getirmeyecek hemen referans numaranı paylaştığın kişi senin referans numaran ile siteye kayıt olursa olur ve ondan gelen kazancıda görebilirsin yüzde yirmisi bu arada

0

öncelikle selamünaleyküm hayırlı günler şimdi referans getirmesi söylemi referans getirmek için referans linki var profilinizde referans linkini arkadaşına attığın zaman arkadaşınızla o linkten tıklayıp kayıt olduğu zaman ücret kazanıyorsunuz mesela şimdi arkadaşınız yorum atıyor diyelim 20 kuruş kazanı zaman arkadaşınız size bir kuruş geliyor yüzde yirmi kazancı size geliyor mesela arkadaşınız 1 lira kasar sa eğer 20 kuruş geliyor size de yani referans sistemi bu yüzden çok güzel bir şey benim bir tane arkadaşım var o arkadaşımın dörtler referansı var arkadaşım şu an 30 tl bakiyesi falan var 30 tl kastı ama o senin hepsini kendisi yapmadı 5 6 lira referans kazancı var işte.keşke benim de beş altı tane referansım olsa da her ay referanstan 10 tl kazanç elde etsem referans sistemi çok güzel kim bulduysa allah razı olsun eğer tabii şimdi güzel ve kazançlı size referans sistemi kullanıyor hem üye çekmek için hem de üyelerimizin kazanması için benimle sistem olsa benimle kullanırdım beni süper bir sistem çok güzel iyi yani herkesin kullanmasını tavsiye ediyorum getirebildiğiniz kadar referans getirin ne kadar referans getirebilirsiniz o kadar para kazanırsınız iyi akşamlar.

0

kazanc kısmında bulunan referans kodumuzu paylaşarak arkadaşımız onunla kayıt oluyor ve bize referans olmuş oluyor bu sayede onun kazandığının %20 sinden bizde yararlanabiliyoruz.

1

kazanç kısmına tıkladığınızda referans linkiniz yeşil bir buton şeklinde çıkacaktır. ister kopyalayıp sosyal medyada paylaşın. isterseniz yanındaki paylaşım butonuna tıklayarak paylaşın.

üye yapmak istediğiniz kişi bu.linkle siteye üye olarak sizin referansınız olmuş olur. kazançlar kısmından referanslardan kazancım yazısı altında, detaylı referans incelemesi kısmına tıklayarak referanslarınızı kontrol edebilirsiniz. yine burafan referanslardan elde ettiğiniz geliri görebilirsiniz.

0

referans kodu yada linkini yollaarak
facebook whatsab ınstagram yada başka yerlere o sekilde uye bulabiliriz

0

her birimizin bir referans kodu var onu paylaşarak