0

eğer ki ev temizliğini kast ediyorsanız temizlikten önce yapmanız gereken kesinlikle temizlik malzemeleri almaktır. çünkü temizlik malzemeleri olmadan yapılan temizlik ne kadar hijyenik olsa bile temizlik malzemesi ile yapılan temizlik kadar temiz ve güzel olmayabilir.

0

temizlik çok önemli bir iştir hem ev hem iş hem de okul olsun ya da hayvanların yaşadığı barınaklara olsun kısacası yaşam belirtisi olan her yerde temizlik çok yaşam belirtisi olan her yerde temizlik çok büyük bir önem arz etmektedir çünkü temizlik dinimizin belirttiği gibi imandan gelir temizlik demek sağlık demektir sağlık demekse mutlu bir yaşam demektir temizliğe başlamadan önce temizlik maddelerinin temizlik yapılacak alana göre tedarik edilmesi gerekir daha sonra temizlenecek alan havalandırılır ıslak zeminler varsa kurutulur daha sonra temizlik malzemeleri ile temizleme işi yapılır alan kurumaya bırakılır atıklar çöpe atılır bunları yaparken de gerekli hijyen ve sağlık tedbirleri göz önünde bulundurulur gerekirse maskede takılabilir.

0

önce temizlenicek alan kapalıysa havalandırılmalıdır üstten kabası alınmalıdır sonra yüzüm güzelce temizlenir hasta olmamak ıcın toz yutmamak gerek dıkatlı olunması gerek