0

evet kitap fiyatlarının oldukça pahalı olduğunu düşünüyorum. ve bu konu da çok dertliyim. biz okumaya öğrenmeye bilgi edinmeye çalışırken gittikçe fiyatlar yükseliyor hele dışarıdan (yani kitap evlerinden) almış olduğumuz kitaplar ateş pahasına satılıyor hangi birini alacağız. bu konu da biraz daha hassas olunmasını istiyorum. internet üzerinden daha uygun kitaplar var fakat bazı kitaplar yine çok pahalı oluyor. siz bir kitaba 30 tl verince diğer alacak olduğunu kitaplar azalıyor yani beklentiniz üzerinde kitap alamıyorsunuz. kitap fiyatlarının genel olarak pahalı olduğunu düşünüyorum. gireceğiniz sınava çalışmak için aldığınız kitaplar da öyle hepsi pahalı. çok sıkıntılı bir durum malesef.

0

bütün hepsi için diyemem. ama bazı yayınevleri gerçekten fiyat konusunda abartıyor... hatta bu yayınevinin başını pegasus yayınevi çekmektedir. kitabın indirimli hali bile 50 tl ye geliyorsa vay halimize... o yayınevinde bir kitaba harcanan toplam kağıt miktarıyla rahatça 2 tane gazete alırsın 2 tl verip... çok abartıyorlar. tamam bir baskı, mürekkep, çevirmen. dizayner, telif ücreti vs vs gibi birçok ücret ödüyorlar ama diğer yayınevleri hiç mi çevirmen ücreti, telif ücreti, baskı, mürekkep vs şeylere para ödemiyor. diğer yayınevlerinde yabancı bir yazarın hele ki bir kitabı en az 17 tl en fazla 25-28 arası gibi bir fiyat söyleyebiliyorsa, pegasus yayınları resmen milleti kazıkladığı ortaya çıkıyor.

0

evet kitap fiyatları oldukça çok pahalı artık doların yükselmesi ile galiba kitap fiyatlarının da çok vurdu doların yükselmesi. özellikle de sınavlara yönelik kitaplar oldukça çok pahalı. geçen hafta kardeşimi bir kitap aldık 3 tane kitap aldık 120 tl ödedik yani 3 tane kitap için gerçekten çok pahalı.eskiden olsa en azından üç tane kitaba 80 90 lira veriyorduk ama doların yükselmesi ile gerçekten çok fazla kitap fiyatları pahalandı.

0

evet pahalilar ama hak ediyorlar.
sonuçta dünya kadar emek ve yıllar veriliyor bir kitap için.
kağıt fiyatları da aldı başını gidiyor zaten...

0

bazı kitaplar gerçekten çok pahalı ama bazı kitaplar da gerçekten çok ucuz özellikle yeni çıkan kitaplar çok pahalı oluyor ama kitap yurdu olsun bazı ikinci el kitap eşya satan uygulamalarda yok fiyatına satılıyor ki kitap bana göre ikinci el de olsa sorun değildir mesela popüler olan bir kitap grinin elli tonu kitap seti yani 3 tane si 40 liraya satılıyordu kargoda 4 lira falan çok uygun hemde orijinali mesela test kitapları üniversite ders kitapları bazen çok pahalı olabiliyor

0

evet kitaplar evet biraz pahali geliyor.helede okul kitapları bir kitaba 40 tl ödediğimi biliyorum ve bunun gibi kaç adet kitap lar aldik birazdaha makul olabilir bence cunku her evde enaz iki çocuk var hepsine ayrı ayrı alınıyor birazdaha indirim olabilir