0

fenerbahçe futbol takımı ligin ikinci yarısına iyi başladı.üst üste iki maç kazandı.son göztepe maçı sanki daha iyi oynadılar.yeni transferler ve hoca birbirlerini tanıdıkça takım daha ileri gidecektir.yarın ki kayserispor maçını da kazanırsa takımın kendine güveni daha da artacaktır.ben sezon sonunda fenerbahçe futbol takımının ilk 5-6 içinde olacağını düşünüyorum.esas hedef önümüzdeki sezon.

0

çok iyi bitireceğini hiç düşünmüyorum çok hatta yapıyorlar birde aziz yıldırım’ın hakkını yediler hep o yüzden bu durumdalar aziz yıldırım takım için hapis yatı çocuğun rızkını fener’e verdi sonu böyle bitmemeliydi kısaca ali koç aziz yıldırım’dan az yardım istemeli

0

fenerbahçe en talihsiz dönemini yaşıyor bunu ali koç a yüklmemek gerekiyor cünkü içerde hainler olduğunu düşünüyorum

0

fenerbahçenin işi zor diyebilirim bir fenerbahçeli olarak takımın tamamen değişmesi gerekiyor ersun yanal belki fenerbahçeyi 6 veya 7 sıralamaya çıkartabilir yeni gelen oyuncularla

0

galatasaraylıyım , fenerbahçe futbolcuları ve taraftarları azda olsa uzun bir aradan sonra gol sevinci yaşadılar. bence fenerbahçe sk. ileri ki maçlarda da gol atmaya devam eder,yeni antrenör yeni futbolculara alışamadı onlarda ona alışamadı bu bir bakımdan zamana bağlı işler.

0

kazanmış olmasına rağmen bir maç kazanmasıyla gelecekteki konumu tartışılamaz lig henüz bitmiş değil sonraki maçlara göre şekillenir.