0

istanbul başakşehir futbol kulübü son haftalarda ki kötü gidişatının faturası olarak liderliği galatasaray'a kaptırdı, galatasaray'ın beşiktaş karşısında fernando ve henry onyekuru'nun attığı gollerle aldığı 2-0'lık derbi galibiyeti ile 31 hafta da liderlik koltuğuna oturmuş oldu.bunda ki en büyük başarı fatih terim'in tabi ki de, bu hafta da ligde pazar günü türk telekom arena stadında şampiyonluk adına oynanacak olan başakşehir maçı ile son bir 90 dakika kaldı sayılır diyebiliriz ve kazanan taraf şampiyonluğunu ilan edecek resmen.son haftalar da istanbul başakşehir kulübü şampiyonluğu kendi elleriyle kaptırmak üzereler, kendi görüşüm olarak ligi galatasaray şampiyon olarak göğüsleyecek gibime geliyor çünkü buraya kadar getirip burdan da vermez yine de başakşehir futbol kulübü ikinciliği ligde garanti gözüyle bakıyorum.

0

istanbul başakşehir takımı o günkü oynadığı maçta yenilmiştir. en yakın rakibi yeni malatyaspor dur ve onunla da oldukça fazladır. istanbul başakşehir takımını yakalamak için diğer takımların çok iyi transfer yapması gerekir. ligin ikinci yarısında özellikle bütün takımların çıkış yakalamasını bekliyorum ve süper lig olarak daha zevkli bir maçlar çıkar.

0

başakşehir o gün kaybetti. ancak şu an ligde en yakın takipçisi olan yeni malatyaspor takımına tam 6 puan fark atmış durumda, bence başakşehir böyle oynamaya devam ederse sene sonunda mutlu sona ulaşacaktır diye düşünüyorum.

0

beşiktaş dün çok güzel bir oyunla galatasaray'ı yendi ancak benim düşüncem fark atması gerekirdi. galatasaray bu kadroyla iyi dayandı beşiktaş yenerek galatasaray'ın üstüne geçmeyi başardı.

0

başakşeerin puan kaybı beşiktaş cephesi için oldukça önemli bir aşamaya geldi diye düşünüyorum maçı kazanmaları adaına hele ki liderin de maglup olması bir diğer şampiyonluk adayı olan takımla karşılaşması neredeyse 6 puanlık bir maç diye düşünüyorum eksik ve cezalı oyuncuların çoklugu galatasarayda kafaları karıştırıyor bu konuda beşiktaşın biraz daha rahat olarak maça çıkmasının avantajlı olarak sağlıyor ama sonuçta derbi maç derbi maçların havaları oldukça farklı oluyor ben beşiktaş ın şampiyonluk yarışında olması için maçı kazanmakta başka şansı olmadıgını düşünüyorum ve 2 0 veya 3 0 gibi net bir skor ve sonuçla maçı zorlanmadan kazanacagını düşünüyorum