0

fenerbahçe futbol takımına bakacak olursak, eğer gerçekten ligde çok kötü bir başlangıç yaptı var ve hala kötüyüm başlangıcı devam ediyorlar diyebilirim. ben bu seneyi kesinlikle ali koç'un yanlış kararlar aldığı sene olarak görüyorum. gerçekten ali koç çok acemice davrandı. ve yabancı bir teknik hoca getirerek takımı şampiyon yapacağını düşündü. ancak olmadı ve taraftarı dinlemedi. henüz 9 haftada taraftarlar gitmesini istedi. bu teknik direktörünün ancak ali koç hayır devam dedi yabancı teknik hocalarla devam edildi ancak başarı gelmeyince taraftarlar ciddi anlamda çok üzülmeye başladı. ali koç en son taraftar dinleyerek takımın başına ersun yanal hocayı getirdi. bana göre çok iyi bir karar alarak ersun yanal'ı getirdi. ve ben bu takımı düzeltecek tek teknik direktör olarak ersun yanal'ı görüyorum. eğer ara transfer döneminde ersun yanal'ın istediği bölgelere kaliteli oyuncular alınırsa ben fenerbahçe'nin ligde çok çabuk toparlanacağını inanıyorum. ve benim düşünceme göre fenerbahçe takımı ligi en kötü 5 sırada bitirecekti diye düşünüyorum. baktığımız zaman ersun yanal geldi ve ilk maçını erzurum spor karşılaşmasında oynadı özellikle ilk yarıda ersun yanal'ın 2014 senesinde oynattığı fenerbahçe takım aklına geldi diyebilirim. çünkü gerçekten çok baskılı ve hücum futbol oynayan bir takım gibi oynadılar ilk yarıyı 2-0 kazandılar ancak ikinci yarı istedikleri gibi olmadı. ve maçtan beraberlikle ayrıldılar. bana göre ersun yanal bu futbolu 2 günde oynatdıysa alacağı transferlerle gerçekten adından söz ettirecek bir teknik direktör olmaya devam edecektir. ayrıca fenerbahçe'yi de istediği yerlere getirecektir diye düşünüyorum.

0

fenerbahçe futbol takımının geleceği şuan için bu futbolcularla hiç iyi gözükmüyor ben bir fenerbahçeli olarak hiç umut etmiyorum. zaten bu seneyi heba ettik en azından ilk beşe girseydik iyi olurdu diye düşünüyorum.fenerbahçe aslında çok iyi bir kadroya sahip ancak bu elindeki kadroyu değerlendirmeyi pek bilmiyor veya şuan için oyuncular birbirleriyle tam anlaşamıyor bu dediğim imkansız gibi bir şey kaç ay oldu anlaşsınlar bir zahmet ali koç dedi bu seneyi heba etcez önümüzdeki senelere hazırlıyoruz takımı ben ali koca güveniyorum. ancak çok kibar olmamalıdır bence bir kulüp başkanı olduğunun farkında olmalıdır oyunculara belki biraz azarlasa oyuncular sirkelencek ve kendisine gelecek. bize basketbol takımımızın başında olan obradoviç gibi oyunculara yeri geldiğinde bağırcak yeri geldiğinde öpcek hoca lazım benim düşüncem ülkemizde böyle bir hoca olarak sadece yılmaz vural vardır. ancak ali koç onuda istemedi ve adam adanademir sporun başına geçti ben yılmaz vural'ın gelmesini çok isterdim fakat getirtmediler.erwin koemanla devam ediyoruz koeman ilk üç macta çok iyi oyun oynattı ve takım iki galibiyet aldı bence cocudan iyi bir hoca olduğu garanti ancak son trabzonspor ve dinamo zagreb maçındaki fenerbahçeyi oynatcaksa bence hiç hocalık yapmasın fenerbahçeyi bir an önce toparlamalı yoksa daha fazla rezilliği kaldıramaz bu takım benim düşüncelerim bu şkildedirm

1

fenerbahçe futbol takımının geleceği hakkında herhalde bir düşüklüğüe yada yükseltiye geçiceğini umuyorum.fakat şimdilik düşüncem fenerbahçe eğer kendini kurtarmazsa dahada düşücektir ve baya bir gerileyip aşağı ligede düşebilir.bir fenerbahçeli olarak bu duruma çok üzülüyorum inşallah takımımız dahada çok gelişir ve kendine gelir.eskiden çok güzeldi fenerbahçem şimdiki olaylar felan çok kötü oldu inşallah eskisi gibi olur.eskiden ne güzel oyuncular vardı çok izlerdik ailecek keşke o günler gelse.

0

fenerbahçe takımının 1907 yılından bu yana süre gelmiş ağır ve şehvetli ismi vardır. bunun yanı sıra aynı zamanda başarıyı elde eden ve oyuncularının başarılarını göz önünde bulundurarak, yeni başkan ali koç olaraktan iyi başarılar elde edileceğini düşünüyorum.