0

eskiden maçları takip ederdim. artık etmiyorum. çünkü izledikçe sinirleniyorum. bi 4. yıldızı alamadık. fenerbahçe ise hâlâ hocayı değiştirmiyor. ne diyebilirim ki?

0

galibiyet almaya başladılar. biraz olsun takımı tanıyan biri yeni birini getirip risk almak istemediler. son derece haklılar. ayrıca yabancı teknik direktöre karşıyım. aykut kocaman takımın başında olsaydı daha başarılı bir fenerbahçe izleyebilirdik.

0

bence yeni bir hoca gelmeli cunku fenerbahcenin durumu hic iyiye gitmiyor.battikca batiyor surekli kaybediyorlar ve bu durum uzerine bisey yapilmali sampiyon olmasi gerekiyor bence yeni ve deneyimli bir hoca gerekiyor suanki hocada iyi ama boyle gitmez.

0

cuco sonunda fenerbahçe'den ayrıldı ve fenerbahçe 2 maç üst üste kazandığı ve kendine biraz geldi diye düşünüyorum. gönderme dedi de çok doğruydu ayrıca.

1

bence en iyi karar oldu.. bu teknik adam zaten alt yapı için getirilmiş göreve, kendisi de iyi bir futbolcuymuş zamanında.. neden yapmasın ki.. işte bakın ne güzel her şey nazar değmesin..
kazanmaya devam..
ben ali koç'un her kararını destekliyorum.