1

kadın dizisinde yeliz'in ölmesini aslında ben çok doğru bulmuyorum. çünkü bir tarafın iyiliği için ve onları koruyabilmek adına insanlar kendi hayatlarını tehlikeye attılar ve bir kişinin ölümüyle sonuçlandı maalesef. ama sonuç olarak bu bir dizi ve reyting toplayabilme su içinde insanları duygusal yönden de bir yerde etkileye bilmesi gerekmektedir mesela ben dün izlerken sürekli olarak duygulandım ve gözyaşlarıma hakim olamadım. bir de şöyle bir durum var okuduğum haberlere göre yeliz karakterini oynayan oyuncu bir tiyatro oyununa dahil olmuş ve ikisini birden yürütmesini onun için zor bir durum haline geldiği için kendi isteğiyle bizden ayrılmak istemiştir. ne kadar doğrudur bilemiyorum mu ancak böyle bir şey de varsa zaten zorla bir kişiyi zinde tutmak da mümkün olamıyordur doğal olarak. ama dizide olsa insanın arkadaşını koruyabilmek amacıyla kendini ateşe atması ve öldükten sonra ortada 2 tane çocuk bırakması gerçekten kötü bir durum oluyor. yeliz karakteri de dizide yeni yeni kendime bir düzen kurmaya çalışmış ve yeni bir iş bulmuş işinde başarılı olmak için de çok büyük çabalar sarf ettiği bir dönemde öldüğü için ölmesi bana biraz acımasız bir karar gibi geldi. gerçekten dizi boyunca oldukça başarılı bir oyunculuk sergilemişti ve dizinin güldüren karakterlerinden biriydi. umarım gerçekten geçerli sebepleri vardır ve ilerleyen dönemlerde kendisinin de hak ettiği yerlerde ve çok daha iyi projelerde görebiliriz.

0

tamam dizide baharın arkadaşı rolünde iyiydi bu karakter ama zaten dizi kore dizisi olduğu için, kore dizisinin aslında bize uyarlanmış hali bu kadın dizisi... yani kore dizisinde eğer yeliz karakteri ölüyorsa bunu da öldürmeleri gerekiyor. tabi uyarlama olduğu için bu dizi oradaki bazı sahneler buraya uygun olmayacağı için bizim ülkemize göre düzenlenen kısımları çok olmuştur mesela.. ama bir uyarlama dizisi olunca fazla birşey çıkaramıyorlar...

1

valla şuan kadın dizisini izliyorum. yelizin ölmesine çok üzüldüm. tabi bir de baharın yaşadıklarına çok üzülüyorum. pırıl 'ın , baharın yaşadığı eve gelmesi bir kadın için gerçekten çok zor bir durum.

0

yeliz'in ölmesi doğru oldu bence dizide çünkü yeliz'in herhangi bir faydası yoktu dizi için sadece bahar için faydalı olamaz ki sonuçta kendi çocukları var kendi hayatı var ama o diziye göre kendinden çok baharı düşünüyordu hatta çocuklarından bile daha çok baharı düşünüyordu böyle bir saçmalık olamaz türk aile yapısına bile uygun değil böyle bir şey çok da iyi oldu çok da güzel oldu.