0

insanların doğru bulup bulmaması önemli değil bence. herkesin kendi zevki kendi kararı isterse takar isterse takmaz. küpe takmak kadınların bir parçası olabilir anca cinsiyetçilik yapmaya gerek olmadığın düşünüyorum.

0

bence erkek adam küpe takmaz bence diyorum bu benim görüșüm herkes özgürdür istediği șeyi takar bizi ilgilendirmez.

0

o tamamen zevk meselesi.tartışılmaz bence. illa bayanlara yakisiyorsa kupe ozaman pantolonda baylara yakisir sadece.erkeklerin kulagindaki kupeler hep dedikodu olur ama bayanlarin pantolu o kadar konusulmaz. bence kimseyi yargilamamak lazim .

0

ay sanane beee istediğimiz gibi küpe takar rimelimizi çeker sürmelerimizi çeker sokaklarda dolaşırız kimse de karışamaz siz kimsiniz benim eteğime karılıyorsunuz gidin babanıza karışın benim yaşamım ve benim küpem kimseyi alakadar etmez şu çomarlıktan bir çıkın artık çomarsınız çomar ister pembe giyerim ister mor toplumda kahkahada atarım küpemle hem benim küpe takmam benim yollu olduğumu göstermez şu kafadan öıkın artık eğer erkeklerin küpe takmasıma bu kadar karşıysanız yallah arabistana orda size peçe giydirir özgürlüğünüzü alsınlar hasret kalın bizşm gibi etekli küpeli makyajlı erkeklere azgın herifler hemen küpe takıyoruz diye demediğinizi bıralmıyorsunuz inşallah oğlunuzda küpe takar şimdi sen kimsin diyeceksiniz ben küpeli erkekleri koruma ve kollama derneğinin başkanıyım (ironidir)

0

herkes istediğini yapmakta özgür olmalı. bir insan kendine küpeyi yakıştırıyorsa o beden ona ait olduğuna göre bedeniyle ilgili kararı kişi kendi vermektedir bu yüzden küpe takılmasında yanlış bir durum yoktur bana göre. küpe; kolye, bileklik ya da saat gibi bir aksesuardır ve erkeğin takmasında herhangi bir sakınca yoktur.

0

herkes istediğini yapsın. küpe takınca erkekliğini yitirmiyor ki eski hükümdarlarda küpe takmak gayet normal bir durumdu. bir zararı olmadığı için doğru buluyorum.

0

bir çok kişi gibi bende doğru bulmuyorum ama günümüzde birçok kişi takıyor

0

isteyen takabilir ki bizim doğru veya yanlış bulammizin bir önemi yok. yakışıyor da bence neden yakmasınlar.

0

hayır bulmuyorum erkek kendininkini bi4 kadına benzetmesini uygun görmüyorum bu yüzden uygun görmüyorum

0

isteyen yakışan ve seven herkes takabilir . insanları özgür bırakın bu şekilde sorular çok yanlış bence çünkü erkekler deyip cinsiyetçi bir yaklaşım olmuş. soru aslında şunun gibi kadınlar araba kullanır mı ? saçma yani kadınlar da araba kullanır erkekler de küpe takar çok doğal ve normal süreç. anormal olan bu soruyu sormak . ben şunu anlamıyorum . asıl soru şu erkek neden küpe takmasın gerekçesi ne olabilir. yani diyelim ki erkekler küpeyi kesinlikle takmamalılar neden ? bence bazı çocuklara çok yakışıyor ve o kişi takmasa benim için abes olur . lütfen artık kadın erkek diye ayırmayalım . tabi bazı genetik durumlardan kaynaklı kadınlar ve erkekler her şeyi tamamen aynı yapamaz ama bunu da kabul edebilirim. bu öyle bir durum değil . uzun lafın kısası erkekler etekte giyer kadınlar bıyıkta bırakır .

0

bence dogru bulmak bize kalmamis isteyen istedigi sekilde takabilir sonucta bu insanlarin zevki oldugu icin kimseye karismak dusmez bu yuzden dolayi yakisana yakisiyor yakismayana yakismiyor pek ugrasmayip gecmek lazim.

0

bir erkege yakisan musluman gibi davranmak musluman gibi giyinmektir kari gibi giyinip takip takistirmak degildir bence bir erkek sert olmali agirr durmali kupe nedir yaaa karilar takar kupeyi bir erkek de muslumana uygun hareketler yapip giyinmeli tabikide kadinlar icinde gecerli bir muslumana yakisir hareketler yapip giyinmeli gercektennnn akliniz varsa dine daha cok yonelin ve tesetture burunun obur dunyada kimse sizi kurtarmayacak bol bol iyilik yapin bol bol dine yonelinnnn allah dan baska ilah yoktur ondan baska kimse size yardim edemezzzz bunu unutmayinizzz rabbim oyle buyuktur ki ne isterseniz istegin ne kada r isterseniz istegin verir emin olun ki fazla demez ve verir yeter ki kalbinizi yureginizi ferah tutunnnn iyilikler yapin kotuluk yaparak elinize hicbisey gecmez bu hayatta yaslilara yardim edin cocuklara en cok da iyilik yapiin namaz kilin dualar edinnn yardimlar da bulununnnnnnn insallah allah yar ve yardimcimiz olsunnnnnn allaha sigininnnnnn ibadet edin gercektennnnn allah dan baska kimse yardimci olamaz iyilikler yapin iyi olunnn hicbiwey kaybetmjezsinizz hajdeidoo jaiskd djeoalk dkowoskjsjsjsjsjsjwik sksoelelelek soekekkekekkk djdjejjjdhhnsjshshhshshshahhshsh dkeodkkdkdksk dieikeoskskdkkd skwkdjsjjsjsjs kdkejdjdjshhdhshshshsb babrerkked bedok ajdjs sibd ejjkwk betsmsk ayetruoakaksk

0

hayır tabiki ve kullananları kınıyorum çünkü örf ve adetlerimize uygun değil bir erkeğin küpe takması.zaten küpe takma amacınıda anlamıyorum..

0

aslında doğru bulmuyorum ama bazı erkeklere çok yakışıyor doğrusu o yuzden bence kimseye karışmamak lazım derim .herkes hür iradesine göre istediğini yaşar istediğini giyer bence.

0

doğru bulup bulmamak bize kalmış bir durum değildir . insan her istediğini giymek ile özgürdür . burası özgür ve demokratik bir ülkedir . ben şahsen ne istersem onu yapmaktayım .
bu dünya ' ya hakkımda ne konuşulacak yada başkalarının benim hakkındaki düşüncelerini önemsemeye gelmedim . küpe , uzun saç , dar paça pantalon vs vs . insan ne isterse onu giymeli nasıl mutlu olmak istiyorsa öyle davranmalı . yargilamak kimsenin haddi değil ve kimseye düşmez .

1

yani ne kadar da erkeklerin küpe takmamak deseler de insanın kendi iradesidir yani demek ki o erkek kendine uygun görmüş ve küpe sevdiği için kulağına takmış bunu kimseye karışmaya hakkı yoktur yani bana sorarsan ben doğru bulmuyorum ya yine de yani hiç kimsenin karışmaya hakkı yok.

0

herkesin özgür bir fikri var ve bende her zaman saygı duyarım. yakışıyor mu yakışmıyor mu kısmına gelince ben yakıştırmıyorum. yani erkekler bence küpe takınca görüntü itibariyle bence hoş durmuyorlar.

0

bence erkeklere kupe takmak yakismiyor hos durmuyor ben beğenmiyorum

1

tabii ki de erkeklerde küpe takabilir bu kişinin kendi tercihine bağlı ama ben bu durumdan hoşnut olmam pek sonuçta bu duruma cinsiyetçi yaklaşımlar da var ama benim cinsiyetten dolayı değil hoş durmadığına inanıyorum.

0

evet bence erkekler de küpe takabilir bundan daha doğal birşey olamaz erkekler küpe takmaz diye bir kural bir kaide yoktur aslında konu yine aynı yere geliyor dönüp dolaşıp ama bizim toplumumuzda bazı kalıplar var veherkes sanki bu kalıplara uymak zorundaymış gibi davranılıyor ve bu kalıpların dışına çıkan bir insan gördüğümüz zaman şaşkınlıkla izliyoruz onları aslında bu yanlış bşr davranış bu toplumda marjinal insanlar da yaşıyor başka dinden başka görüşten insanlar da yaşıyor. hepimiz bir bütün içerisindeyiz ve birbirimize saygı göstermemiz gerekiyor birbir izn kararlarına saygı duymak saygı göstermek ve özgür iredemiz ile haraket etmemiz gerekiyor. bu bakımdan da küpe takmış saçı uzunmul yok erkekmiş ne fark eder ki insanlar istediği gibi dolaşmakta özürlerdir. bira ufkumuzu açmalıyız bence bunlar takılacak şeyler değil. insanların asıl takılması gereken o kadar kötü şey var ki bu dünya da inanın küpe takmak hiçbir şey. bir küpeye ses çıkaran insan yada biri o küpeyi takmasın diye baskı uygulayan insan hiç düşünüyor mu acaba dünya da neler var bir küpeye mi savaşıyor. ne fark eder ki ben herkesin özgür olması ve istediği şekilde yaşamasını isterim.