1

hayatinizda hic pişman oldugunuz bir şey yaptinizmi?

bunun size zararlari ne oldu?
anlatirmisiniz.

4 cevap
1

yani genellikle hayatımda pişman olduğum kötü bir şey yapmadım ama bazı yakınlarıma çok kıymet verip ve çok iyilik yaptığım için ve sonradan o iyiliğim kötülük olarak bana döndüğü için pişman olmuşum. keşke onlara iyilik yapmasaydım diye yani onun dışında kötü bir amaçla hayatımda birine kötülük yapıp sonrada pişman olduğum yoktur çünkü elimden geldiği kadar hiç kimseye kötülük yapmamaya çalışıyorum hep iyilik yapmaya çalışıyorum gerçi iyilik yaptığımda da pek kıymet bilinmiyor ama yine de her zaman iyiler kazanır.

1

pişmanlıklar ergenlik ve gençlik yıllarında en ufacık şey için bile olabiliyor. ama zaman geçtikçe bu hatalardan ders alınıyor veya önemini yitiriyor, pişmanlıklar da çok derin olmuyor. ha hayatınızın yönünü değiştiren hatalar her yaşta pişman eder insanı ve keşke dedirtir. ama böyle bir pişmanlıkta yaşamadım.

0

yapmısızdır tabiki her ınsan pısman oalcagı seyler yapmıstır

0

evet çok yaptım bir örnek vermek gerekirse zamanında üniversiteye hazirlanirken fizik tedavi ve rahabitiliyasyon okumam için elimde fırsat varken gitmemem en büyük pismanliklarimdan biri idi veya 2017 güzel bir para kazanmışken onu sosyal bir sitede değerlendireyim derken dolandırıcı bir site olduğunu sonradan farketmem ve elimdeki tüm parayi kaybetmem başka bir pişman ligima örnek verilebilir . veya elimde para varken araba almayı ehliyetten dolayı bekletmem gibi .halbuki alsam evde bile kalsa bir ay sonra ehliyeti alıyor dum iste böyle aslında çok pişman olduğum kararlar aldığım olmuştur neyazikki