0

öyle sitelerden telefon almadım ama herhangi bir elektronik malzemele aldım ama şöyle bir görüşüm var nedense aldığımız elektronik malzemelere garantisiz gözüyle bakabiliyoruz çünkü herhangi bir muhatap bulamıyoruz genellikle. dükkanlardan almamız daha mantıklı yarın birgün o elektronik malzemeye birşey oldugu zaman gidip satıcı olan kişiyle yüzyüze muhatap olmak daha sağlıklı ama internetten alınan bir üründe ürün acıklamasına arızayı yazıp gönderiyoruz ve yarın birgün tekrar tekrar o sorunlarla karşı karşıya geldiğimiz zaman yüzyüze muhatap olacak birilerini bulamıyoruz. internet sitelerinde cogu üründe fotoğraftaki gibi yada bahsedilen bi özelliklerden biri illaki eksik çıkıyor muhattap olacağınız internet siteleri büyük ve bilindik olması gerekir yoksa yarın birgün keşke diyebilirsiniz. bilindik internet sitelerinden alınan ürünün sorunlarını daha kolay çözüm sağlayabilirsiniz. alacağınız ürünü iyi araştırmanız lazım ürün yorumlarını mağaza puanlarını vb gibi durumları tekrar tekrar kontrol ederek almanız şart. internetten alacağınız ürünlerin fiyatları bulunduğunuz piyasanın biraz altında misal 1700 tl lik ürün digital markette pahalı iken aynı ürünün internette 1500 tl ye satılması insanı internetten alışveriş yapmaya yönlendiriyor. bunun içinde çok iyi bir şekilde araştırma yapıp hem fiyat konusunda hem güvenirlik konusunda çok sağlam araştırma yapmanız gerekiyor yoksa ürüne vermiş olduğunuz para çöp olabiliyor. her internet sitesine güvenmeyin iyi araştırma yapın arkadaşlar. bizim aldıgımız ürünlerin cogu iyi cıktı cogu kötü çıktı pişman oldugumuz ürünleri çöpe atmak zorunda kaldık çünkü muhatabımız yoktu. sağlama alalım diyorsanız digital marketlerden almak daha mantıklı gelebilir.

0

hayır almadım ama alan birine şahit oldum. bilgisayar almıştı ve iyi bir marka olduğundan çok ciddi bir mebla ödedi ama herhangi bir sorun yaşamadı zaten güvenilir siteler öyle sorun yaşadığınız durumda maliyeti falan karşılıyor kesinlikle bu tarz ürünler de internet üzerinden alınabilir bir de dikkatinizi çektiyse eğer çoğunluklu olarak ürünlerin fiyatları internet üzerinde daha iyi oluyor illa ki normal mağazaya göre bir miktar ucuz oluyor yani. sadece yapmanız gereken araştırmak ve güvenilir bir siteden alışveriş yapmak o olduktan sonra her şeyi alabilirsiniz içiniz rahat olsun

0

evet aliexpress den 2. el gtx750 almıştım tabi 2. el olduğu için çipinide aldıkları için 1-2 ay sonra çöpe uğurladık

0

internet üzerinden alışveriş yapmayı seven ve destekleyen birisiyim yurt dışı sitelerinden (aliexpress değil sadece) bile alışveriş yapıyorum ve güveniyorum

0

hayir bu tur seyleri genelde gorerek almayi tercih edenlerdenim.

0

yok hic elektronik alet almadim ben internetten... kitaplarda daha yeni yrni alistim internetten almaya. korsan midir degil midirdiye icim içimi yerdi zaten.. bjnlari almam iconde baya bir zaman gecmesi lazim saniri.

0

evet aldım teknosadan aldım daha o telefonu kullanıyorum güvendim aldım sağlam güzel bir şekilde ellime ulaştı

0

1 kere gitti gidiyordan alacatim 1 ay bekledik geri iadesini istedik

0

internet sitesinden elektronik eşya almayı uygun görmüyorum hele ki çin siteleri(vova) gibi

0

almadım. fiyatlar yüksek olduğu için riskli buluyorum. o yüzden almamda.

0

evet şuanda kullandığım cihazı n11 üzerinden satin aldım. dışarıda 1600 lira fiyat çektiler ben n11 den 1400 tl ye aldım. birde hediye çeki kullandım bana cihaz 1290 liraya geldi. bence gayet iyi. 6 ay oldu ve şimdiye kadar da bir sorun yaşamadım.

0

malesef güvendiğim bir site yok bu konuda alınmamasını tercih ediyorum

0

internetten elektronik eşya alınmasına karşıyım bence alınmamalı

0

evet bilindik bir siteden bulaşık makinesi sipariş ettik ve gayet sağlam bir şekilde evimize kadar getirdiler.

0

ben değil ama abim ladin ve memnun bi sıkıntı çıkmıyor zaten ama bilindik sitelerden al her ihtimale karşı