0

ocaktan beri yokum ama eskiden gerçekten de sabahtan akşama hatta da geceleri kadar bu sitede edinme günde 10 tl'ye kazana biliyordum diyebilirim ve zaten 518 tl para çekmiştim. buradan toplam ama ocak ayından beri bu sitede yokum girmiyorum. çünkü gerçekten o yarışma beni bitirdi ve soğudum diyebilirim siteden ama gene de sadece bu siteden hiçbir sitede takılıyorum öyle arada bir sadece sorumani sitesine giriyorum. yani devamlı eskisi gibi aktif olursam yine de para kazanmaya devam edelim diye düşünüyorum. yani ben 10 tl falan kazanıyordum eskidi ama şu an siteye geldim gerçekten de 10 tl kazanmak bile çok zorlaşmış nedenini hala anlamış değilim iki kat kazan çalışması olmasına rağmen anlayamadım bir türlü nedenini diyebilirim.

0

sevgili sitemizde ne yazık ki para kazanmak birazcık zor ama elbette allah razı olsun site yöneticilerinden ve kuranlardan günlük kendini zorlarsan 5 lira kazanabiliyor mu tabii ki bu her gün için geçerli değil sadece iki kat kazanç olduğu günlerde bugün sanırım 3 lira falan kazanmış bulunmaktayım.

0

suanda iki kat kazanç etkinliği olduğu için günlük 2 tl kazanabiliyorum en fazla yola günde bir tl anca kazanırım heralde.