0

imkanın varsa elbetteki gidip te öğrenmek daha mantıklı ve daha hızlı bir süreç. git ingiltereye orada öğren dilini bir de ingiliz kız buldun mu tamam işte senden kralı yok artık :)

0

bana göre ülkeye gidip orada öğrenmek daha etkili olur. çünkü orada aynı zamanda konuşuluyor herkes öyle konuştuğu için telaffuzlarında da sıkıntı yaşamazlar diye düşünüyorum. kulak aşinalığı olur zamanla. onlar en iyi bildikleri için orada konuşarak orada yaşayarak öğrenme en iyi öğrenme şeklidir.

0

bence ülkeye gitmek daha iyi çünkü öğrenmek istediğiniz dili daha kolay bir şekilde öğrenebilir sin eger öğrenmek istersen ülkeye git daha faydalı olur .

0

ingilizce kursları çok faydalı olmuyor maalesef . benim tanıdığım bir çok kişi gitti anlamda daha önce gitti . fakat dil konuşulmadikça unutuluyor ve tam olarak verimli bir öğrenme sağlanamıyor . aslında kurslarda öğretilen ingilizcenin şekli farklı öğretildiği için bütün bunların da etkisi var . bence ingilizce dilini sağlıklı bir şekilde öğrenebilmek için yurt dışında eğitim almak bir süre orada kalıp konularak öğrenmek daha isabetli olur .

0

bence ülkeye gitmek daha faydalı. dili kullanmak önemli olduğu için mecburi kullanımla o ülkede öğrenmek, öğrenme süresini kısaltmaktadır.