0

evet fala inanıyorum. ama ben insanlara pek fal bakamam. sadece sallarım. görselleri bir şeylere benzetmeye çalışırım o kadar. ama bakan birileri olursa ciddi ciddi onları dinlerim. hatta genelde inanırım da.

0

hayir hic inanmam... ama fal bakarim... o da yalandan.

0

fala kesinlikle inanmıyorum. hiç kimseye de fal bakmadım. hem dinimiz de fal bakanın da baktıranın da kırk gün boyunca kıldığı namaz, tuttuğu oruç kısacası yaptığı ibadetler kabul olmaz diyor.

0

fala inanmam. fala inanma ama falsızda kalma demişler. üniversite okuduğum dönemlerde bir tane sınıftan kız arkadaşım vardı kahve için onun evine gitmiştim ve annesi beni çok sevmişti senin falına bakacam diye tutturdu tabi ben ilk başta olmaz felan dedim ama nafile kadın tutturdu bakacam diye diğer yandan arkadaşımda baksın iyi bakar annem felan demeye başladı neyse beni kandırdılar oturdum kahvemi içtim aradan 5 dk geçti fincanın içine bakıp geçmiş hayatımla ilgili hiç bir soru sormadan bişeyler demeye başladı ve ben çok şaşırdım çünkü dediklerinin yüzde 90 ı gerçekti ve doğruydu. ailemle ilgili benim yaşadıklarımla ilgili felan herşeyi doğru bildi. herneyse dedim abla dedim ileride zengin oluyorumuyum boşver geçmişi felan dedim ileriye dönük bak dedim baktı ve konuşmaya başladı ileri çok zengin biri olacaksın felan dedi hayla ogündür bugundur onu bekliyorum :) ama normalde inanmazdım haylada inanmam öyle inançlara ama geçmişte ailemin içinde olan sıkıntılar ve yaşanan olayları bilmesi beni şok etmişti kafamdan buz gibi su dökülmüştü ve böyle elim ayağım bir titremişti kadını araştırdım kadının 3 harflilerle bağlantısı varmış ve bunun gibi kadınlarda varmış 3 harfliler sayesinde geçmişteki yaşananları biliyorlarmış...

1

hiç fala batırmadım, bakmadım da.günah olduğu için bu tür şeylere hiç inanmıyorum ve eğlence olarak ta görmüyorum.