0

site kısa süreli 3 kat kazanç yapsa nasıl olur?

bir günlük arada bir yapılsa

9 cevap
0

3 kat kazançtan geçtim 2 kat kazanç olsa bile razıyım ben şuan böyle 1 kutmrusla para bırakmıyor sadece altın sorular 20 30 kuruş veriyor onlarda sınırlı sayıda soru var böyle sorulardan aldığımız an fazla 9 kuruş sürekli yazmak gerekiyor ve cevapları fazlasıyla uzun tutmak gerekiyor.

0

3 kat mı! süper olur bence ya. belki yaparlar bir ara.ben tam bilmiyorum ama sitenin bize bir sürprizi olabilir belki.neden olmasın.bizi duyarlar belki :) ..

0

öyle birşey yapılırsa ne güzel olur hee... hem kendim, hem sitenin kazanması adına hiç uyumam öyle söyleyeyim. tuvalete gitmem yani öyle birşey olursa... sorumanii.. duy sesimizi. yakında böyle birşey yaparsan ne güzel olur. hem yeni gelen arkadaşlarımızı daha çok siteye bağlamış olusun, hem de sitedeki aktifliği inanılmaz arttırırsın. belli ki sitedeki yazar sayısı baya artmış. yani bu fırsatı iyi değerlendirmiş olursun sorumani.

1

güzel olurdu çünkü şu an az az kazanıyoruz kuşlarla kazanıyoruz .eğer bir anda 3 kat kazanç olmuş olsa güzel bir para alırız. umarım olur.

0

böyle bir şey olsa varya hiç çıkmam siteden yemin ederim izin alırım iş yerinden sabah akşam yazarım efsane para kazanırım. keşke böyle bir şey yapılsa. vallahi 3 kat kazanç olsa en az 200 liralık yazarım hiç kaçırmam. nefes almam yazarım

1

bende şu kazançları biraz yükseltmeli artık diyorum.en azından tek satırlık cevaplar iki kuruş olmalı.arada bir ,gün içinde bir saat 3 kat kazanç verilebilirse iyi olur.

1

valla benim icin farketmez ama yarismalardan ziyade yok iki kati yok üç kati tarzi etkinlikler duzenlese daha iyi olur... hepimiz icin iyi olur... en azindan yarismalarda ödülleri ilk 10 listesine giren aliyorken iki kati kazanc etkinliginde herkes kazaniyor.

0

aynen çok iyi olur yoksa bu şekilde iğne ucuyla kuyu kazmak gibi bir şey bu şekilde. çok zor kazanç elde ediyoruz yani 2 kuruş 4 kuruş çok az birikiyor ve bu şekilde hem yoruluyoruz hem de çoğu kişi az kazançtan dolayı bu oyunu oynamıyor keşke hep 2 kat kazanç olsa. en azından o şekilde bence hem bu oyunu daha çok oynarız ve daha çok kazanç elde ederiz.

1

valla kardeşim keşke sürekli çift kat kazanç olsa. bir kuruş, iki kuruş zor kazanç elde ediyoruz. en azından çift kazanç etkinliğiyle güzel kazanç elde ediyoruz ve yorulduğumuza da değiyor. sorular 3 kuruş, cevaplar kuruş olsa yine iyi.biraz zam yapsa keşke sorumani sitesi:)